Yanı çaycı fermuarlı daha çekmedi.....hisse zaten 2 göüçmüş gebermıs haydi 1 e getırsın dıyeyım... Ama bır beklentısı vs var gıbı gıbı...anladığım yanlış anlaşılmasın...bakalım...hayırlısı
Yanı çaycı fermuarlı daha çekmedi.....hisse zaten 2 göüçmüş gebermıs haydi 1 e getırsın dıyeyım... Ama bır beklentısı vs var gıbı gıbı...anladığım yanlış anlaşılmasın...bakalım...hayırlısı
hocam yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ama yarın da belki olumsuz başlasa da
kapanışı olumlu yapabileceğini düşünüyorum ben
yada genel kurul kararlarının açıklanacağı kapa düşeceği salı akşamına kadar baskılayacaklar
açıkçası ben şirkette olumsuz birşey görmüyorum
yatırım yapıyor
teşvik alıyor
kar ediyor
galibin operasyon yaptığı kağıtlar gibi masa başı şirketler değil
bacası tütüyor
dahası operasyon yapılacak kadar
primlendirilmiş bir kağıt değil
oyaktayken 1 tl idi 5 sene önce
umarım zararınız fazla değildir
kağıdı satmadıktan sonra
kar da zarar da sunidir
umarım hepimiz için güzel haberler alırız yakın gelecekte
Ben küçücük bir yatırımcıyım 3 liradan aldım hisseyi bu kadar düşebileceğini tabiki beklemiyordum ama böyle oldu sayın matador35’ in açıkladığı gibi şuan sunni zararım var bu saatten sonra tabiki satıp paramı kaptırmam bunlara bekleyeceğiz ama umarım çok çook bekletmez biz küçücük yatırımcıları 😒
Yatirim finansdan aciga satip 2 tl civarinda metro yatirimdan alis ve alinan lotlarla yatirim finansmana virmanla duserkende vur voleyi galip kazandiklarinida gosteris olsun diye afrikadakilere yardim olsun diye gonder.ohh ne ala obur dunyada senin yakana yapisacagim galip
Screenshot_2018-04-05-18-05-31.jpg günün yazisi
Evet bunu bende okudum bu arkadaş kimse bilmiyorum ama sinirden ateş saçan beni bile o anda kahkahaya boğdu. Çok iyiydi gerçekten
bana kalırsa bu operasyon
küçük yatırımcıya mal kitlemek için değil
hem patronun nakit ihtiyacı için kot içinden galibe mal satışı
hem de deutsche deki 6 milyon 900 bin lotu almak içindi
iki defa yukarı yaptılar deutsche malı vermedi
ve patron elindeki malı sattı
patron galip olmadan mal satamazdı
bu kadar malı ky alamaz
bir de 3,15 lere kadar çektiler ki 25 milyon lot satıldığında hisse fiyatı 2 ye geldi
galip yukarı sürmeseydi hisse daha da düşecek ilgi çeker vaziyete gelecekti
patron kendisi yukarıya sürecek maddi durumda olmadığından bir değnekçi lazımdı
yoksa bu işi kendisi bitirirdi zaten galip olmadan...
O zaman matador galip bu aldığı malı 2 üzerinde almış gözüküyor buradan bu adam yukarı sürmez mi
Yer İmleri