Sayfa 249/822 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 6572 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    HİÇBİR HAREKET KONTROLSÜZ değildir.

trump ın açıklama yapmasının sebebi imf veya benzeri bir şeye yani biata yönelik bir sinyal almamalardır.
    piyasa biat etmeye oynadı sopa gösterildi ama yemedi
    pozizyonlar uygun olsa idi 7 üstü hareket bugün olacakti.
    evdeki hesap çarşıya uymadı

piyasanın dağılmasının sebebi bankalara gelen satış çünkü Halkbank sopası sert ineceği belli oldu.
    bu kadar dayağı yedik bedeli ödeyelimde esaretten kurtulalım diyenler olması yanında
    trump ın twet atması eksen kayması belirginleşmesi açısından aslından belirsizliğin kalkması demek

natodan çıkalım
    incirliği kapatalım sesleri bu hafta artacak

abd nin tüm politikaları çökmüş olduğunu tüm fonlar görüyor sadece abd ile karşı karşıya gelmemek için şuan içerde traderlar iş yapamıyor.

senaryoya göre piyasalar kapanmışken sağlam çakmaları lazim gelir usdtl ve beklemeye geçmeliler.
    geçmişte usdrub de yaşanan şeyler
    rusyanın desteği de hemen gelmesi ilginç.

şu dakikalarda çakabilirler usdtl ye.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar

ilk 5 kurum bazında

3.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar

ilk 5 kurum bazında
    Ben de yky işlem yapıyorum 2 hissede her yerden aldım ne kadar küçüğüm şu milyon milyon lotların yanında neyse 1.75 ve 1.50 ve dahi 1 liranın kurşunları hazır ama usd böyle roketleyince senaryo biraz değişti her yerden mal aldım çünkü ölü fiyata gelmiş oldu düşmeden...

1.8xx lerde gelmez diye yazdığım pasif lotlar aynı saniyede geldi ilginç ve güzel gündü emeği geçenlere teşekkürler.

4.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    HİÇBİR HAREKET KONTROLSÜZ değildir.

trump ın açıklama yapmasının sebebi imf veya benzeri bir şeye yani biata yönelik bir sinyal almamalardır.
    piyasa biat etmeye oynadı sopa gösterildi ama yemedi
    pozizyonlar uygun olsa idi 7 üstü hareket bugün olacakti.
    evdeki hesap çarşıya uymadı

piyasanın dağılmasının sebebi bankalara gelen satış çünkü Halkbank sopası sert ineceği belli oldu.
    bu kadar dayağı yedik bedeli ödeyelimde esaretten kurtulalım diyenler olması yanında
    trump ın twet atması eksen kayması belirginleşmesi açısından aslından belirsizliğin kalkması demek

natodan çıkalım
    incirliği kapatalım sesleri bu hafta artacak

abd nin tüm politikaları çökmüş olduğunu tüm fonlar görüyor sadece abd ile karşı karşıya gelmemek için şuan içerde traderlar iş yapamıyor.

senaryoya göre piyasalar kapanmışken sağlam çakmaları lazim gelir usdtl ve beklemeye geçmeliler.
    geçmişte usdrub de yaşanan şeyler
    rusyanın desteği de hemen gelmesi ilginç.

şu dakikalarda çakabilirler usdtl ye.
    Trump ya legal yollardan ya da darbe benzeri bir yontemle yonetimden gidecek ve tabi ki evanjelist tayfasiyla beraber cunku amerika icin tehdit olusturmaya basladilar. Israile yaranmaya calisiyor ama nafile. Dolarin gercekten bir degeri var mi yoksa kagittan kaplan mi o zaman belli olacak. Bu durumda amerikada iktidara gelecek uzlasmaci bir yonetim nato ve bm basta olmak uzere bircok olusumu konsensus ile duzeltmeye razi olacaktir.

Duhul
    Jul 2018
    İkamet
    Kumral Dede Ocağı
    Gönderi
    106
     Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    sn. gundawe
    6.30 ortalama dolar satıp
    esas malı tabanda bekliyorduk vermeyeceği tuttu aslında ortam müsaitti.

ahahaha
    Sayın Kentuf yıllardır yapı kredi forumunun okuru olarak dünkü alışlarınıza şaşırmadım. Şaşkın, bedelliyi kusturmaya çalışırken orasını burasını mıncıklatıyor haberi yok. Tebrik ediyorum sizi. Şaşkınla, zamanında alışverişimiz olmuştur ve aynı bonkörlüğü bana da göstermiştir. Uzun zamandır gözüne görünmemeyi tercih ediyorum. Ykb de bedellinin karın ağrısı zaman alacağı için ben dün başka bir bankanın davetini geri çevirmedim. Yalnız bunlar okumuş çocuklar. Aşağıdan kaptırmaya niyetleri yok ama bir tutam yolduk bakalım nasip.
    ytd.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    arkadaşlar soruyor

kredi görünümü dip uluslararası derecelendirme kuruluşlarına göre Türkiye deki en riskli banka Halkbank tan bile daha riskli gözüküyor. ülkenin geleceği belli.

bende diyorum keyiften alıyorum. zarar etmek batmak istiyorum diyorum ahahaha
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

7.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    arkadaşlar soruyor

kredi görünümü dip uluslararası derecelendirme kuruluşlarına göre Türkiye deki en riskli banka Halkbank tan bile daha riskli gözüküyor. ülkenin geleceği belli.

bende diyorum keyiften alıyorum. zarar etmek batmak istiyorum diyorum ahahaha
    Goldman kendi batık götüne baksın. Tekfen 3.50 lerde alırken 2 küsur lira hedef veriyordu dingiller. Gördük 2 lirayı.

Çok ciddi kriz var görmezden gelmiyoruz! Olaylar ortada fiyatlama ortada tek tuşla %10+ basılan bir ortamda işlem yapıyoruz.

Tarz meselesi bizim tarz da böyle. Oraya gider şu olur bu olur demiyorum kimsenin de vebaline girmiyorum ben alıyorum hepsi bu.

Sayfa 249/822 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •