Sayfa 249/899 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by muratertug Yazıyı Oku
    Arkadaslar biraz once MKK dan soyle bir mail geldi: "MENKUL DEĞERLER A.Ş. -**05 numaralı hesabınızdan, takası 06/12/19 tarihinde gerçekleştirilmek üzere 126,0000 adet SODA SANAYİİ A.Ş. (SODA.E) - AÇIK pay senedi satılmıştır. 06/12/19 20:54 Bu mesaja dönüş (reply) yapmayınız." Ne anlama geliyor bilen var mi?

SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kira parası almanız lazım ama ilk önce sizden müsade istemeleri gerekli. MKK üzerinden bloke koydurarak bu tür işlemlere engel de olunuyor

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ortakahve Yazıyı Oku
    Kira parası almanız lazım ama ilk önce sizden müsade istemeleri gerekli. MKK üzerinden bloke koydurarak bu tür işlemlere engel de olunuyor

iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tesekkurler bilgi icin

Alıntı Originally Posted by muratertug Yazıyı Oku
    Hocam yarin araci kurumla ayrintili konusacagim. Bildigim kadariyla aciga satis yapanlar gun icinde pozisyonlarini kapatmazlarsa baska hisse sahiplerinden odunc hisse kiralamasi yapiliyor. Bize bir faydasi ya da zarari oluyor mu tam bilmiyorum acikcasi.

OK almadan yapamaz araci kurumlar. Artik cezalari var. Odunc pay piyasasinda gerceklesen fiyatlardan komisyon odemeleri gerekiyor gunluk olarak.

En son Soda'da islem ne zamandi?

4.  Alıntı Originally Posted by muratertug Yazıyı Oku
    Arkadaslar biraz once MKK dan soyle bir mail geldi: "MENKUL DEĞERLER A.Ş. -**05 numaralı hesabınızdan, takası 06/12/19 tarihinde gerçekleştirilmek üzere 126,0000 adet SODA SANAYİİ A.Ş. (SODA.E) - AÇIK pay senedi satılmıştır. 06/12/19 20:54 Bu mesaja dönüş (reply) yapmayınız." Ne anlama geliyor bilen var mi?

Satış yapıp unutmuş olmayasınız ?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Saygılar...

Her turlu duzenin oldugu bir hisse yahu.

Yavrularinin daha fazla potansiyeli varmis.

Alıntı Originally Posted by ortakahve Yazıyı Oku
    .
    Şişe ve Cam Fabrikaları (SISE.IS): Şişecam’da hedef fiyatımızı, Paşabahçe’nin değerlemesinde yaptığımız aşağı yönlü revizyon, EBRD’den Paşabançe paylarının alınması ile alakalı ortaya çıkan 153mn Euro’luk yükümlülük nedeni ile aşağı yönlü revize ediyoruz. Anadolu Cam ve Trakya Cam hedef değerlerimizde yaptığımız, sırası ile %23 ve %7 yukarı revizyon hedef fiyatımızda daha aşağı yönlü bir revizyonu engelledi. Şişecam net varlık değerine %10 prim ile işlem gördüğünden şirketin halka açık iştiraklerinde daha fazla değer görüyoruz.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    Arkadaşlar herkes gün içinde ara ara eliyle malını ( varlığı ne ise artık) kontro etsin ne olur ne olmaz.
    Şaka bir yana iki defa bana sormuştu, ilkinde musade etmiştim, sonrasında bokunu çıkarmasınlar diye hayır diyip birdaha da beni bunun için aramayın diye kalaylamistim. Bir daha da sormadılar ama sormadan yapmaları enteresan olmuş, bayağı dayak yemişler anlasilan, ki bu usulsuzluge başvuracak duruma düşmüşler. Spek sağlam dövmüş bunu anladim bu olaydan.

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,488
    Yanlız murat kardeş o rakam 126 adet mi, bin mi, o nedir öyle??

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.

Sayfa 249/899 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •