Sayfa 249/1024 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Sayin RTE tabii, aciklandi bu hesaplar........

Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Kimmiş o ve sen nereden biliyorsun bir başkasının hesabını?

2.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    %13.30 altında bir orana mevduat bağlayan bence parasını bir hayır kurumuna bağışlasın daha iyi en azından erimez.
    dolara geçmek için oksijende bekleyen para var!!!
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

3. yahu 200K dolar bir şey değil spor salonuna aylık 40K aidat veren adam varmış üyelik için. haha bizim paralar çıtır çerez. benim parayla o salonda bir çay içirmezler.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4. milletin parasını boşverin kendi paramıza bakalım.

5. oran alırsam yazarım ama artık dolar oranı da yazma ihtimalim yüksek.

6. kardeşler ben bir dolardayım bir emtia da bir de borsada. al yat yok bende. azar azar hisse alıp yatıyorum sadece.

7. konut krizi olursa konut bile alırım.

8.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    referandumdan sonra dolar faizlerini yazacağım. tl'de ekmek kalmadı yine dolara geçmek lazım zaten paramın %20'sini ayırdım dolara geçeceğim bu miktarla.
    cevap hakkı doğmasın ve hukuki bir takım sorunlar oluşmasın diye isimlerini
    yazamayacam ama bazı banka ve bankacıları özellikle takip ederim
    zira ne derlerse tam tersi olur. şimdi ki söylentileri ; referandumdan sonra
    dövizin yükseleceği.
    kimseye yatırım tavsiyesi olmamakla beraber
    şahsi beklentim, 16 nisanın hemen ardından gözle görülür bir düşüş olacağı.
    yoldaşların dikkatli olmalarında fayda var.

Sayfa 249/1024 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •