Sayfa 249/1002 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

Aralarından su sızmıyormuş

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarıyla tekrar gündeme gelen Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ile FETÖ'den ceza alan Azerbaycanlı iş adamı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu arasındaki yaşananlarla ilgili şok görüntüler ortaya çıktı.
    https://www.karar.com/guncel-haberle...yormus-1617065
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,031
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bilmediğim tutmadığım koklamadığım yastığımın altına koyupta yatamadığım kasaya kitleyemediğim şeye kuruş verecek salak değilim veren düşünsün yarın bitcoini sittirkoin ettik deseler kim ne hak iddia edebilir ki
    2010 ortaları 0.50-0.70 cent arasıydı 1 koyun yani 1 dolar bile değildi,bir arkadaş tavsiyesine göre güvenilir bir deepwep netinden almıştım,0.67 cent,1 dolar olunca dehlemiştim,şimdi 9 adedi 1 daire alıyor,Dünya garip yer,adı üstünde sanal para yani hayali,bende sizin gibi elle tutulurların peşindyim

Arjantinin önüne geçmiş durumdayız.!!!!
    Sırada Venezuela var.!!!!
    CRASH tüm hızıyla Venezuela otobanında.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Yanlış veri o...
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,031
    ABD ve Avrupa borsaları kırmızı boyada,düşüşler %1.5-2 arası,yarın açılışta bakalım biz nasıl oluruz !!!

21:00 tr saati US: Protokoll der geldpolitischen Notenbanksitzung
    Fed son toplantı tutanakları.!!
    Yayınlanacak.!!

7.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Pis Türkler

Almanya'da tv'de yarışma programı var, soğanı tarif edecek, acı göz yakar diyor bilemiyor, yumruk kadar olur tazesi de olur diyor, bilemiyor, neyse, Türkler çok yer pis pis ağızları kokar dedi kadın, haaa soğaann. dedi, bildi

Bahse konu muhabbete benzer bir olaya da ben şahit oldum, arkadaş Alamancı Turizm Acentesi varmış izne gelmiş dükkanda oturuyoruz, tatil muhabbeti açıldı, bizim bir akraba da tatile gidecek fiyatlar yüksek, dedi ben size aynı oteli daha ucuza alırım. Çıkardı laptopu, bağlandı internete, aynı otel aynı ebatta oda, küt %30 ucuza kapattı. Ben ha buradayım ha Almanya'da fark etmez laptoptan işlem yapıyorum zaten dedi. Şaşırmıştık. Zaten otele gidenler de iki muhabbet sonrası birbirine sorar sen kaça kalıyon, ben kaça kalıyom, tutmaz hiç rakamlar..

Yani yadırganacak bir şey yok, gelir refahı, refah eğitimi, eğitim kaliteyi getirir, Türkiye' nin şartlar belli rakamlar yüksek, insanlar o parayı verince acısını çıkarmalıyım hesabı yapıyor.

Çocuklar küçükken her sene giderdik, şimdi büyüdüler, bir de annemiz var, 5 yetişkin...manasız pahalıya geliyor, villa kiralıyorduk biz de son zamanlarda, kayınbiraderler de bir iki gün beleş takılmaya geliyorlardı, onlara da zam gelmiş o iş de yaş..

Aynı kayınbirader otel kiraladı bu sene butik, patladı, otel boş, başka işler peşinde koşturuyor. Bakalım biz de bu sene onun otelde beleş takılabiliriz
    kimse deginmemiş gerçeğede ben de anlatıyım,avrupalı gelir kıçını yıkamaz ve oldugu ğibi pisliğini çöp kutusuna degil klozete atar,

iki ğün sonra wc tıkanır,haydi uğraş o sıcakta tıkanıklıgı bul aç,lafın kısası elin avrupalısı yanından geçerken kokusundan yada koltuk altından

öhggg tanırsın,,,öhg lan yazması bile miğdemi kaldırdı
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Nisan ayında 65 bin dolarla rekor kıran Bitcoin'de bugün 32 bin dolar seviyesi görüldü. 8 günde kripto paraların değerinde yaklaşık 700 milyar dolarlık düşüş kaydedildi. Tesla CEO'su Elon Musk'ın tepkileri ise bu dalgalara neden olduğu öne sürülüyor.

700 milyar dolar birilerine girdi. Çıkmaz artık.

Büyük sıfırlama dedikleri bu mu acaba?

Zenginler daha zengin olurken coine yatıran gariban tayfanın birikimleri hiç mi oluyor?

Sayfa 249/1002 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •