Sayfa 249/904 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 7232 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
     Alıntı Originally Posted by cyclone. Yazıyı Oku
    sasa 2 haftada çikti bi standart yok
    en büyük standart hükümet adamı olmak geçen tspor da iki hafta da çıktı geçmişte 2012 netaş 4 ay bekledik aynı dönem de brisa 5 ay geçen iki yıl önce kent yine 4 ay ama ihlas grup ve hükümet yandaşları müracat edince el çabukluğu ile çıkıyor onlar normal dışı yalama endeskinde olan hisseler erken çıkanlar
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Kalanlara ALLAH sabır ve bol kazanç nasip etsin.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok zaman kaybettin tam 1 sene

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Sabır taşı olsa çatlar bende bir miktar çıktım başka yere gittim oradan bir tavan aldım buraya iki lot geri koydum sen hep burada kal emi
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Eggub hariç bütün borsa 1 yıldır fezaya çıktı ve 3.000 seviyesinin üstüne doğru yolculuk devam ediyor.

Ben de bu dönemde eggub’de kalmamaya karar verdim.

Kıyamadığım hisselerimi azaltıyorum biraz biraz.

Yeter gari.

Hareketsizlik bitirdi beni.

Tavhl viop’umdan bugün %7 * 7 kat kaldıraç = %50 kazandım bir günde.

Bu ******** bir yılda %5 yapmadı

Hoşçakal yarim.

Yarısını çıkıp viopta büyük yükselişi beklemeye karar verdim.

Asla ytd

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Asla yatırım tavsiyesi değildir

6. bu şeref yoksunu gübre degil sanki boka batmış kene gibi milletin kanını emmek için 218 lerde debelenip duruyor bu patron ve tahtacı tam birer pislik bu yüzden pislik pisligi çekiyor sanki spk onayı bekleyen bu şeref yoksunu degil digerleri
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Bolundukten sonra mı gidecek acep

8. geçen seneden bu yana aksa ve sasa eggub dan 4 kat fazla prim yaptı..Geçen sene boşaltılan mal taşıma zararı hepimizin belini büktü.Üstelik döviz ve enflasyon parayıda eritti..Maalesef mal tamamen birileri tarafından ele geçirilmeden gitmiyor..Ama bazı kurumsal şirketler yatırımcılarını ve senetlerinin yerde sürünmemesi için alım yapıyorlar..

Sayfa 249/904 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •