ŞAKKADANAK ta öyle diyor.BATIREL![]()
daha önce paylaştım üsteki 2008 hareketi , geçen hafta dediğimiz gibi tamam mı devam mı haftasının başlangıcı ABD borsaları .
haftalık kapanışına bakıcaz.Günlük hareketleri zayıf kediyi okuyup üfleyecek powell lazım oda elinden geleni yaptı , balinalar bildiği için olacakları geçen hafta bütün kriptosundan tut borsasına kadar sattı nakite geçiyor.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
18 NİSAN mesajı..daha öncede ifade etmeye çalıştım..YAZIN ORTASINI GEÇMEDEN GLOBALDE DİP BEKLEMİYORUM.SP500 ;3.400 ALTI OLMALI..AMA ELBETTE TEPKİ OLUR.. %10 dediğim harekete de bu açıdan bakmak lazım..VE KANIMCA CUMA 3.800 den itibaren tepki başladı...
bıst100 de tüfe bonosu işi yeni çıktı..o açıdan bıst100 de kararsızım.
![]()
Eğer ki bu enflasyon korumalı mevduat ya da süper bono her neyse işte bugün akşam açıklanacak ise biste ağır bir düşüş getirecekse bugün şelalenin kralını yapmamız gerekmez mi ? Nasılsa içerden birileri alıyor haberi ?
Henüz gün bitmedi.. Öğleden sonra belli olur artık..
Evet bugün sert bir düşüş olabilir açılış ve gidişat itibari ile yüksek ihtimal gibi duruyor. Bakalım.
Benim short poz hatta viop düşüncem yok düşerse mal almak istiyorum.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
duyduguma göre bu bono işi dolarını bozdurup gelene yapılacakmış...
tüfe üstü bir rakam verilecek....
çıplak tl ile alamıyacaksın...
Yer İmleri