Originally Posted by
VOLBOR
YOK
bence beni yanlış anladınız
listeye bakarak ektra ucuzları kıyaslayarak bulabilirdik
2 tane bilanço geçti ne de olsa
neyse sizin bileceğiniz iş
şu an da bence doğru strateji
'' UCUZDUR VARDIR BİR İLLETİ . PAHALIDIR VARDIR BİR HİKMETİ ''
diyerek
az düşen yada hiç düşmeyen hisseleri bularak
bunların nedenlerine göre bakılarak yatırım yapıldığın da
daha hızlı bir kazanç sağlanabilir
sizin dusunceleriniz bizler icin degerli gozunuze carpan ve dikkatinizi cekenler varsa paylasirsaniz sevinirim...
soda : malumunuz arti doviz pozisyonu ve kur artisinin isine gelmesi
egeen :dusmesine bi anlam.veremiyorum arti doviz pozisyonu ve ihracaat agirlik olmali saglam tepki verebileceklerden bence
knfrt
ek sikinti gormiyorum suan primli gorunsede 2. ceyrek beklentim 10-12 mn kar o zaman ucuz kalacak ve ozellikle 2.-3. ceyrekde kar patlamasi olabilir.
odas:temmuzda devreye girecek yatirim ile uretim 4 katina cikacak yaydan firlayan ok gibi kisa vade de cok guzel getiri elde edebiliriz ...
eczyt: intem de ecyap pay satisi daha once bahsetmistim sira eczyt da ecyap pay satisi ve hatta insallah eczyt holding pay satisi... holding bunu neden yapmak ister bence kartal arazisi holding e ait oldugu icin eczyt ve hatta ecilc e burdan ekmek ciksin istemeyecek hepsi bana diyecek
petkim :star devreye girmesiyle seneye 3 milyar kar beklentisi olusacak cok ucuz kaldi bazen oyle oluyor thy 4.5-20 hareketine benzetiyorum ... 2015 de hatrlarsaniz sebepsiz yere tupras 55 tl kadar dusmus ardindan 150 gitmis ve 10-12 tl ortalama temettu verimi ise ilerde 3-5 yila 4-5 tl temettu vermesi bence icten bile degil.
aksa : yatirim surecinde uretimini yaklasik 4 katina cikaracak biraz daha uzun vade fiyatlanmasi mumkun lakin su haliyle bile ucuz ...
kordsa :sadece abd 2 sirket satin alimini geciktirmesi olumsuz algiya neden oldu .aksi halde bi sikinti gormuyorum sadece endeks e ayak uydurmak istedi...
at izi it izine karisti...
daha yazacak cok sey varda ...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri