Sayfa 25/298 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 2380 madde; 193 - 200 arası.

Konu: SANEL - Sanel Mühendislik

1.  Alıntı Originally Posted by MR.BROWN Yazıyı Oku
    Yaptığım şikayete cevaben BİST ten mail geldi. Şikayetin SPK ile de paylaşıldığını vr konunun incelendiğini bildiriyor
    BIST'e yemek tarifi yazip gonderin ayni cevabi verecekler. Deneyin isterseniz.

2.  Alıntı Originally Posted by WobTrader Yazıyı Oku
    BIST'e yemek tarifi yazip gonderin ayni cevabi verecekler. Deneyin isterseniz.
    İyiymiş, spektaküler bir mesaj atmışsın ;)
    Benimde beklentim yok. Gerçi haksızlıkta yapmıyayım bu dönem bir çok piyasa çakalı ceza aldı.

3. Sessiz kalmayisiniz iyi olmuş syn Brown ne kadar çok şikayet o kadar ses getirir.ben de şikayette bulundum. Cvp bekliyorum.faks ile de başvuru yapacağım. Herkes şikayette bulunsun.o tarihlerde invest ve info incelensin açığa çıkar. Kimmiş bakalım bu haramzedeler

4. Uzun bi ara yataya sarar artık 50 Jin 100 bin le toplamaya çalışır..sonra yine 2.40 sonra 1 M lot daha satışa koyar..aç basiretsiz bir zihniyet

5. az da olsa hala satış var hissede akıllı olun arkadaşlar burası dip olmuş millete inanıp buradan stop loss yapmanın mantığı yok 3,98 halka arz olmuş bu hisseyi bu kadarda hor görmeyin bir anda yaptığı hareketlerle sizleri şaşırtır

6. Saat 17.45'e kadar 178 bin hisse işlem gördü. Bu satten sonra birileri alım yaptı. Gün sonunda işlem gören hisse adedi 478 bine çıktı.

7.  Alıntı Originally Posted by karabek Yazıyı Oku
    Saat 17.45'e kadar 178 bin hisse işlem gördü. Bu satten sonra birileri alım yaptı. Gün sonunda işlem gören hisse adedi 478 bine çıktı.
    bi olağandışılık var ama kokusu çıkar bikaç güne...

8. 1,93 önemi çünkü günlüklerde 200 günlük üssel ortalama.

[IMG][/IMG]

Sayfa 25/298 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •