yazıklar olsun be temettünün bile altına düştü şerefli zorlu adam değilsin!!!! kan emici vampir
Nasil bir belaya catmisiz arkadas karli markasi duny acapinda yaza yeni yatirima gecek bist ortalamasinin çok üstünde temettusu olan borca cok fazla olmayan bir sirkete yatirim yapıyoruz fk 6.7 borsa 100 bine gidiyir bu p.....tan sirken düşüyor....ama butun bu olumlu seylerin hepsini yutan bir olumsuzluk var ki oda sirketin hangi gruba bagli oldugu....
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
en çok satan cıtı gozukuyor şimdişik 61 bin lot civarı satışı var en çok alan iş yatırum 37 bin lot civarı
hakketten arkadaşım ben boyle bir orçun cocukluğu görmedim; bu nedir ya; fk 6,6 kar artıyor ciro artıyor, temettü desen gerçekten çok çok yüksek; aldık elimizde kaldı bu nasil saçmalık bu nasıl rezalet, ulen a k zorlusu bi halt etmeyen hisseler zarardan azıcık kara geçti diye coşuyorlar senin sülaleni gelmişini geçmişini emi sanki cahil borsadan anlamaz adamlar gibi zarardayız durduk yere hemde
arkadaşlar temettüyü ne zaman alacağız benim portföyümde T+2'de para gözükmüyor normalde gözükmesi gerekmez miydi?
Bir sirkete yatirim yapmak icin bir arastirma yapsam ilk 5 hisse icine girer ama gel gor ki mal elimizde kaldi...borsa da bir de düşüş trendi baslasa 1 yilda zararimiz cikmaz ...demekki her şey gosterge bilgi birikim vs degil de şans ve sabirla oluyor...sabrediyoruz simdilik...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri