Sayfa 25/1002 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

EPDK, dövizdeki düşüşe rağmen akaryakıt fiyatlarına zam yapan dağıtım şirketleri hakkında inceleme başlattı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

günaydın arkadaşlar...

tüik başına 15 gün önce vekaleten atanan başkan yerini asaleten atanan başka bir başkana bıraktı..tamda enflasyon rakamlarını açıklanacağı gün
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Adalet Bakanı Gül: (İnsan Hakları Eylem Planı) Hedeflerimizi koyacağız, milletimizin denetimine açacağız." -AA
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    Adalet Bakanı Gül: (İnsan Hakları Eylem Planı) Hedeflerimizi koyacağız, milletimizin denetimine açacağız." -AA
    Zeytinyağ,aşı,araç,hastane,köprü vb leri kaça aldınız ne fiyat verdiniz bunları bir görebilsek.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Ziraat Bankası, takipte borcu olan müşterilerine yeni bir ödeme kolaylığı getirdi. Yapılandırma sınırı, kurumsal ve tarımsal kredilerde 500 bin lira, bireysel kredilerde ise 100 bin lira olarak belirlendi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

TCMB Yatırımcı Sunumu: Ekonomik aktivite güçlü bir rotada

TCMB Yatırımcı Sunumu: Gerekmesi halinde ek parasal sıkılaştırma adımı atılacak

TCMB: Tedbir önlemleri başta hizmet sektörü olmak üzere kısa vadeli ekonomik görünüm konusunda belirsizlikler yaratıyor

TCMB: Pandemi dönemindeki hızlı kredi büyümesinin kümülatif etkisi nedeniyle güçlenen iç talep cari işlemler dengesi üzerinde olumsuz etki yapmaya devam ediyor

TCMB: Sıkı para politikası duruşu kararlılıklar sürdürülecek

TCMB: İç talep koşulları, başta kur olmak üzere kümülatif maliyet etkileri, artan uluslararası gıda ve emtia fiyatları ile yüksek enflasyon beklentileri fiyatlama davranışlarını ve enflasyon görünümünü olumsuz etkilemeye devam ediyor

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    günaydın arkadaşlar...

tüik başına 15 gün önce vekaleten atanan başkan yerini asaleten atanan başka bir başkana bıraktı..tamda enflasyon rakamlarını açıklanacağı gün
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 25/1002 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •