EPDK, dövizdeki düşüşe rağmen akaryakıt fiyatlarına zam yapan dağıtım şirketleri hakkında inceleme başlattı.
EPDK, dövizdeki düşüşe rağmen akaryakıt fiyatlarına zam yapan dağıtım şirketleri hakkında inceleme başlattı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
günaydın arkadaşlar...
tüik başına 15 gün önce vekaleten atanan başkan yerini asaleten atanan başka bir başkana bıraktı..tamda enflasyon rakamlarını açıklanacağı gün
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Adalet Bakanı Gül: (İnsan Hakları Eylem Planı) Hedeflerimizi koyacağız, milletimizin denetimine açacağız." -AA
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Ziraat Bankası, takipte borcu olan müşterilerine yeni bir ödeme kolaylığı getirdi. Yapılandırma sınırı, kurumsal ve tarımsal kredilerde 500 bin lira, bireysel kredilerde ise 100 bin lira olarak belirlendi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TCMB Yatırımcı Sunumu: Ekonomik aktivite güçlü bir rotada
TCMB Yatırımcı Sunumu: Gerekmesi halinde ek parasal sıkılaştırma adımı atılacak
TCMB: Tedbir önlemleri başta hizmet sektörü olmak üzere kısa vadeli ekonomik görünüm konusunda belirsizlikler yaratıyor
TCMB: Pandemi dönemindeki hızlı kredi büyümesinin kümülatif etkisi nedeniyle güçlenen iç talep cari işlemler dengesi üzerinde olumsuz etki yapmaya devam ediyor
TCMB: Sıkı para politikası duruşu kararlılıklar sürdürülecek
TCMB: İç talep koşulları, başta kur olmak üzere kümülatif maliyet etkileri, artan uluslararası gıda ve emtia fiyatları ile yüksek enflasyon beklentileri fiyatlama davranışlarını ve enflasyon görünümünü olumsuz etkilemeye devam ediyor
Yer İmleri