Sayfa 25/81 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon
Arama sonucu : 643 madde; 193 - 200 arası.

Konu: XU030_endeksi

1. Bayram öncesi son maçın yorumunu alalım , oyun başlamadan . Bu arada iyi Bayramlar

Alıntı Originally Posted by gazeteci Yazıyı Oku
    Bayram öncesi son maçın yorumunu alalım , oyun başlamadan . Bu arada iyi Bayramlar
    ona bizim köyde fal açmak deniyor seans açılsın görelim bakalım. tabi bu kendi düşüncem olacak. tavsiye falan olmayacak. iyi bayramlar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

3. Amaç farklı bir bakış açısı önermesi ve tecrübeden faydalanmak

XU030__ destek 1470.95.. aşağıda bayağı bir boşluk olmasından dolayı bayağı bir tahteravalli yaptırırlar diye düşünüyorum. direnç 1488.16 bu arada bir süre gider geliriz. bol şanslar
    “İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers

xu030__ tam bir asansör piyasa izleyeceğimizi düşünüyorum. iner çıkar eğleniriz al sat piyasası oldu ama endekste bir sıkıntı yok. desteğimiz aşağıda olduğu için ara, ara, korku satışı verebilir olmaları normaldir. bol şanslar

xu030__ olası tekrar yukarı hareketler gelebilir olmasına rağmen, endeksin satış baskısında kurtulamayacağını düşünüyorum. umarım destek 1470.95 kırılmazda haftaya yükseliş beklentimiz devam eder. bol şanslar

xu030__ bayram üzeri biraz daha net yazayım istedim. ama bu benim düşüncem. her koyun kendi bacağından asılır çünkü..

gelelim 30 endeksine.. 1470.95 kırılmaması gereken destek olarak tesbit etmiştik ama o kırmasına rağmen göstererek satmak istemediklerinden dolay tekrar toparlayarak almaya başladı. bana hiç inandırıcı gelmiyor ve saat henüz erken olduğu için gel, gel, yaparak yukardan satacaklarını düşünüyorum. bol şanslar

bayram şekeri olsun ağzınız tatlansın diye... ama hala çuval ağzı açan varsa ben ne yapayım

Sayfa 25/81 İlkİlk ... 1523242526273575 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •