Sayfa 25/1006 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. Aynı filmi 100 kez gördük yorulduk artık

2. Oran alan var mı acaba. Ben henüz artış göremedim.

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Birilerinin cebine haksız cuvalla para koyarsan enflasyonda dolarda patlar.tasarrufcu enayi yerine konuyor.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Yillarca Avusturya'da yasadim.
    Sikintidan patladim.
    Ancak yas ilerledikce bu ulkenin aksiyonunu kaldiramaz oldum.
    Gencler neden kaciyorlar anlayamiyorum.
    Aksiyon ve firsatlar bu ulkede.
    Syg,
    Gençlerde para mı var da o aksiyonları ya da fırsatları değerlendirsinler. 30 yaşına geldiğimde ancak ev alacak param oldu benim. Önce insanın karnı sonra cebi dolacak ondan sonra yatırım fırsatı kollayacak.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

5.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Gençlerde para mı var da o aksiyonları ya da fırsatları değerlendirsinler. 30 yaşına geldiğimde ancak ev alacak param oldu benim. Önce insanın karnı sonra cebi dolacak ondan sonra yatırım fırsatı kollayacak.
    Öyle.

Keyfi olarak karar verip kaçmıyor bu insanlar. İnsan gibi yaşayabilecekleri ücretleri kazanabilseler, mal mülk edinebilseler en memleket sevdalısı kendileri olur.

Bir çoğu da zaten geri geliyor maddi durumu düzelttikten sonra. Yurtdışına gidip de asimile olan pek yok. Var da, çok değil.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Öyle.

Keyfi olarak karar verip kaçmıyor bu insanlar. İnsan gibi yaşayabilecekleri ücretleri kazanabilseler, mal mülk edinebilseler en memleket sevdalısı kendileri olur.

Bir çoğu da zaten geri geliyor maddi durumu düzelttikten sonra. Yurtdışına gidip de asimile olan pek yok. Var da, çok değil.
    Türkiyede bir seviyeden yukarıya çıkmak, kazanmak zor sayılmaz. Ama tabii yatırımcı olarak, borsacı olarak değil.

Ancak, kapital olmayınca Türkiye'de yaşamak çok çok zor...

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by reyz Yazıyı Oku
    Türkiyede bir seviyeden yukarıya çıkmak, kazanmak zor sayılmaz. Ama tabii yatırımcı olarak, borsacı olarak değil.

Ancak, kapital olmayınca Türkiye'de yaşamak çok çok zor...

Belki de tam bu yüzden bizdeki en iyi yöntem temettücülük.

8.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Yurtdışında 30 yaşında ev alacak parası olan çok azdır. Mortgage ile 20-25 yıl ödeyerek ev sahibi oluyorlar. Tabi onlar ev ise bizimkiler ne? O da ayrı bir konu...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 25/1006 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •