Sayfa 25/180 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 1437 madde; 193 - 200 arası.

Konu: TKNSA - Teknosa İç ve Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by TheTaurus Yazıyı Oku
    Sayın Maharaj şirketi benden daha yakın tanıyor o daha sağlıklı değerlendirebilir. Lakin, şirketi bir süredir takip eden birisi olarak gözlemlerim aşağıdaki gibi.

1-Teknosa eski bir marka. Marka bilinirliği var. Halihazırda hem fiziksel mağazalarının hem de eticaret sitesinin müşterileri var. Pazar yeri yapısıyla ürün gamı genişliyor, var olan müşterilerine daha fazla seçenek sunar hale geliyor. Bu müşterilere crosssell yapmaya çalışıyor. Şirketin Şubat ayından beri ürün sayısı 15 kat arttı.
    2-Pazaryerine gelen yeni firmalarla yeni müşteriler çekmeye çalışıyor.
    3-Piyasada ürün bulunurluğu zaman zaman problem olabiliyor, pc, table vb. cihazları piyasada bulmak zor olabiliyor, teknosa burada kendi ürünlerinde stoklu çalışmaya gayret ediyor.
    3-Mağazalarda cep telefonu tamir hizmeti, elektronik cihaz kiralama hizmeti gibi yeni hizmetlerle farklılaşmaya, müşteri çekmeye çalışıyor. Mağazaların olması somut, ürünleri bir kısmını almadan deneyimlemek için imkan sunuyor.
    https://bit.ly/3R0I6uq
    4-İklimsa'nın ges konusunda çalışmaya başlaması başlı başına şirket için yeni bir hikaye.
    5-Şirketteki yönetim değişimi olumlu etki ettiği diye düşünüyorum.
    6-eticaret halen büyüyen bir sektör. Adreslenebilir pazarın büyümesi de şirket için bir avantaj. Sektörün geneli için pazar büyüyor sonuçta.

Amazon, hepsiburada, trendyol karşısında ne kadar başarılı olacaklarını zaman gösterecek. Geçmiş göre şirket kabuğunu kırmaya başladı bence.
    Tesekkurler bilgiler için ben hep daha hesaplı olması sebebiyle Amazon işime gelmiş ama umarım teknosada güzel satışlara devam eder bol kazanclar

2. Tahtada ana taşıyıcılar bedelli sürecine katılmış ve süreçte cefa çekmiş..temel ve teknik beraber olgunlaşma safhasına geçiyor..sürdürülebilir karlılığın artışı ile özsermayenin düşük oluşu fiyatlama yukarı gitse dahi rasyoları makul yerlerde tutmaya devam edecek..sonuç olarak teknosa yeniden doğan bir bebek hissedir..süreç yeni sahiplerini bulana dek devam edebilir,kimbilir!

3. Şirket ağustos ayında ciro hedefinin üzerinde performans göstermiş de olabilir..!
    Bol kazançlar..

4. bir süre büle takılsa..

uçacak kaçacak diye 13 lerden alanlar için..

5. Teknikten çok anlamam ama buralardan 3. çeyrek bilanço açıklamasına kadar 20 ye doğru bi hareket beklerim.

6.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Teknikten çok anlamam ama buralardan 3. çeyrek bilanço açıklamasına kadar 20 ye doğru bi hareket beklerim.
    tahtacının bilançodan haberi olacaktır...bence bilançoya kadar bu beklenti ile çıkışa geçecektir...geçmez ise de piyasa bilançonun güzelliğini görerek hızla almaya gelecektir...bu sektördeki bir şirketin agresif büyümesine piyasa kayıtsız kalamaz...zaten fonlar olacakları önceden görmüş olmalı ki düzenli olarak sürekli mal alıyorlar...sanırım kimse bu fonlara dikkat çekmiyor...dostlarımdan aldığım bilgilere göre her gün 250 bin lot civarı topluyor bu fonlar...bir aya kalmaz tedavülde doğru dürüst lot bırakmayacaklar...o vakit de hisse iyicene dellenecek..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7. Dolar bazlı günlük..

Sayfa 25/180 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •