Yarın kaça uzlaşır acaba borçlar ödendiğini gore beklentileri var demek..yarın destek alımı yapmayı düşünüyorum. YTD değilir
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın kaça uzlaşır acaba borçlar ödendiğini gore beklentileri var demek..yarın destek alımı yapmayı düşünüyorum. YTD değilir
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar çok aşağı salip alım fırsatı vermez bu seviyelerden al sat yaparak açı kapatır ancak..haber beklenmedik anda düşecek o zaman terse kalır mi görecez ytd
Karantina altına alabilsek keşke şu çilesini çektiğimiz hisseyi de günlük al satçı kişileri azletsek. Bi durun aceleniz nereye iki senedir biz bekliyoruz sizde bekleyin biraz mübarekler 😄
Yatırım Tavsiyesi Değildir!
Bence de 35 ve altına salmayacaktır..süprizde çıkabilir belki ters köşe satanların tamamını da toplayıp sattıklarını toplamakta isteye bilir bu fırsatı bu fiyattan bir daha bulamaz yarın topladi topladi sonra serinleme olur kağıtta sattıklarını toplayamadan haberde düşebilir, bunu fırsata cevirirse sasirmam..zira zamanı daraldi
benim hiç mi hiç ümidim kalmadı arkadaşlar.artık burada ki neredeyse sıfırlanmış paramı yok varsayacağım.bu karapazların aldıkları ah yeterhayırlı geceler............
Yer İmleri