Sayfa 250/309 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Bu yıl mahkemeden fesih kararı çıkar rahat olun SPK nin onay verme ihtimali yok çok şikayet var.bu korku baskı ile ucuza hisse alması etik değil.simdi çoğu kişi korkudan verecek vermezsem yıllarca surunurumuyüm ne olur ne biter diye adım gibi eminim.onun icin SPK nin bu fırsatçılığı izin vermesi gaspa ortak olmaktır ya adil bekledigimize ortakligimizin hakkına karşılık hak olan 7 TL ayrılma hakkı yada hiç kimseden baskı ile korku ile hisse almasına izin vermemesi gerek SPK nin

yatırım öngörüsü değildir.tahmindir doğru olmayabilir

Buralarda yazanlar artık yazmıyor cogusu kon vardı o vardı bu vardı .bunlar memnun SPK onaylasin diye bakıyorlar ama bizim için adil değil yıllardır magdurum 1.80 maliyet 5 yıl oldu bu serfsere 1.26 danmi verecem.

3. Bugün ki davadan nasıl bir sonuç çıkar acaba ADALET bugün tecelli edecek mi

4.  Alıntı Originally Posted by alisantalya Yazıyı Oku
    Bugün ki davadan nasıl bir sonuç çıkar acaba ADALET bugün tecelli edecek mi
    Bugün adalet tecelli etmez. Ederse çok hızlı olur.
    Bunlar zaman kazanmak için 50 takla atar.
    Ama inşalla h en kısa sürede çözülür bu iş.

5. Diğer yazmayı bırakan arkadaşları bilemem, benden davaya kadar artık sen yazma yorum yapma diye ricada bulunuldu, ben de ona istinaden bir süreliğine yazmayı bıraktım, bir yere gittiğimiz yok

CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by kon42 Yazıyı Oku
    Diğer yazmayı bırakan arkadaşları bilemem, benden davaya kadar artık sen yazma yorum yapma diye ricada bulunuldu, ben de ona istinaden bir süreliğine yazmayı bıraktım, bir yere gittiğimiz yok

CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sizde davadamisiniz bu gün mahkeme vardı bakalım akşam haber yollarlar

Birazdan bülten çıkar bakalım çağrı konusunda cevap cikacakmi .şirkette mahkeme ile ilgili bugün yada Yarın açıklama yapar.

Transturkte başvuruya 3 gunde cevap veren SPK burda. 1 haftada yanıt yok .ne olacak gene aynı boklar

Sayfa 250/309 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •