Sayfa 250/784 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 6269 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: SNGYO - Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,340
     Alıntı Originally Posted by beyazkartal Yazıyı Oku
    Takaslar..... önemlidir. Son iki günde(pzts-salı) citybank 4 milyon lot mal almış. Bu düşüşü city e mal toplamak için yapmış olabilirler. City bir kağıda giriyorsa yükselme potansiyeli vardır. Ama bizim yerliler gibi kısa vadeli değildir onların hesapları. Uzun vadede mutlaka yükselir. 1 ağustos dan bu tarafa da aldığı lot 7 milyonu geçti. Takas da üst sıralara yükseldi. Bu güzel haberdir benim tecrübelerime göre. Beklemekten başka çare yok. Bol sabırlar ve kazançlar.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    takaslar 2 gun sonra hesaba gecer
    senin gordüğün 4,4 mılyon cuma gunu credit istanbulun alıp citiye virmanladığı mallar
    aynı credit pazartesi ve salı sattı ama yınede 1,6 mılyon artıda cumadan bugune
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

2. baba yorgun öteki türlü üstten alanları nasıl bezdirip sattıracak ? sayın ziko aylık yada 3 aylık takas atabilirmisin teşekkürler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,340
     Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    takaslar 2 gun sonra hesaba gecer
    senin gordüğün 4,4 mılyon cuma gunu credit istanbulun alıp citiye virmanladığı mallar
    aynı credit pazartesi ve salı sattı ama yınede 1,6 mılyon artıda cumadan bugune
    bak buda kanıtı salı credıt istanbulun sattıkları bugun cıtı den düşmüş

Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

4. Konutda lider
    sinpaş gyo

19 eylül 2014
    fiyat 0.81

yıl 20 eylül 2017
    fiyat.0.79

3 yılda yatırımcıya kazandırdığı

5. Sngyo

89 dan 76 'ya getirdiler... saka gibi... borsa %5 asagiya geldi bizim gavat % 15... duyanda zannedecek son 3 yilda cikista % 300-400 ciktida, kar satisi oldu... bizim spek tam bir süzme degerli arkadaslar. ben 1 sene beklemeyi dusunuyorum... hepinize selamlar olsun

6. Sakin olalım . Satış dalgasının durması gerek. Aslında kademeler o kadar kötü değil. Tahtada alıcılar var. En iyisi suların durulmasını beklemek. Biz karıncayız unutmayın... ytd

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. yarın 74e dokandırabilir değdirebilri.

8. Sngyo

3 Günde % 15 düştük, yarın 80 üstüne geri çıkmalıyız diye düşünüyorum. Yoksa çok mal kaptıracak spek bozuntusu..

Galip ağayı borsanın en sağlam ve ucuz hissesine çağırıyorum

Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz.

Sayfa 250/784 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •