Sayfa 250/2208 İlkİlk ... 1502002402482492502512522603003507501250 ... SonSon
Arama sonucu : 17658 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Atilla Kart
    @atillakart
    ·
    5 Oca
    Bir kez daha bilgilendiriyorum;

16 Nisan 2017 Anayasa Referandumunun iptali için AİHM’e götürdüğüm dava,CHP Yönetimi tarafından engellendi.

Kamuoyunu doğru
    bilgilendirme adına bir kez daha hatırlatıyorum.
    @erefefik

2. Özlem HELVACI
    @Osssslemmm
    81 yaşındaki Orhan Kandemir
    65 dairesini, 65 kimsesiz çocuğa bağışladı..

@erefefik

3. Nazgul Kenzhetay
    @nazgulkenzhetay
    Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev: “Almatı’da 20000 terörist var”.
    Ne zamandır ve nasıl finanse edilmişler...
    @erefefik

4. Koray Pehlivanoğlu
    @korayphlvglu
    ·
    4s
    Hiperenflasyon, enflasyonun yılda % 200 sınırını aşmasıdır.

Bu yıl burayı görür müyüz meraktayım.
    Tuik'in açıkladığında görmeyiz. Enag'ın açıkladığında görürüz.
    @erefefik

5. http://www.buketkaptan.com/koloidal-....8JrBKGaa.dpbs

Bir başka araştırma bulgusu da koloidal gümüşün kronik sinüzit üzerindeki etkisine bakmış ve 10 gün boyunca günde iki kez (0.015 mg / mL) sinonazal durulamanın güvenli ve etkili olduğunu tespit etmiştir. Araştırma bulgusu bu yöntemin oral antibiyotiklerden daha üstün olmadığı sonucunu da belirtmiştir. Koloidal gümüşün daha üstün olmamasından ziyade antibiyotik kadar etkili ve üstelik bir de güvenli olması kanımca daha önemli bulgudur(2).

Oral yolla içimi elbette kişiden kişiye değişir, sağlık durumuna göre doktor kontrolünde kullanımı daha uygundur. Sağlıklı bir insanın düzenli bağışıklık güçlendirmek için içmesi de elbette konumuz dışıdır. Ancak haricen kullanımı bu kadar etkili ve güvenli iken farmakolojide akut tropikal uygulamalarda, yara pansumanları, boğaz veya burun spreylerinde güvenle kullanılmaması ve ilk yardım çantamızda yerini almaması için bir neden göremiyorum.
    @erefefik

6. https://www.milligazete.com.tr/haber...a-tarihi-dusus

MHP'DE TARİHİ DÜŞÜŞ GÖZE ÇARPTI!
    Metropoll Araştırma verilerine göre MHP'nin son 6 aydaki anketlerdeki oy değişimi şu şekilde:
    Ağustos: %8,8

Eylül: %7,9

Kasım: %5,0

Aralık: %3,9
    Sanmıyorum, bu kadar düşmez. %7,9 tamam da %3,9 ne?

MHP, 2016 yılındaki beka sorunu söylemine kadar
    güvenlik sorunuyla ilgili geliştirdiği tüm politika ve söylemlerinde, AK Parti’ye
    karşı bir muhalefet partisi çizgisinde yer almıştır. Ancak 2016 yılından itibaren iki
    parti, birbirini destekleyici söylemlerde bulunmakta ve son dönemde seçim ittifakı
    da oluşturmaktadırlar. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda MHP’nin
    değişen tavır ve tutumlarının merkezindeki sebebin; ‘beka sorununun’ yeni bir
    fonksiyon olarak düşünüldüğü ve bu fonksiyonla birlikte tutarlı hareket etmeye
    çalışıldığı kanısı güçlenmektedir.
    Mhp, Türk Siyasi Hayatının kurumsallaşmış bir partisidir ve zaman içinde değişen şartlara göre fonksiyon geliştirebilmektedir. Bu gelişim sırasında, bu derece seçmen kaybı yaşaması hiç mümkün değildir, çünkü kemikleşmiş, Ülkü Ocaklarıyla iç içe geçmiş,diğer partilerden çok daha etkin bir biçimde yayılmıştır.
    @erefefik

7. İsviçre ordusu, mensuplarının WhatsApp, Signal ve Telegram kullanımını yasakladı. İsviçre ordusu kendi geliştirdiği mesaj programının kullanılmasını mecburi hale getirdi.
    @erefefik

8. #SONDAKİKA
    Geçmiş Cumhurbaşkanı Nazarbayev, Lukaşenko ile telefon görüşmesi yaptığı açıkladı.
    Gösterilerin başladığı günden beri Nazarbayev'den gelen ilk açıklama...
    @erefefik

Sayfa 250/2208 İlkİlk ... 1502002402482492502512522603003507501250 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •