Sayfa 250/1001 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Viop XLIV

Santiyago diye bişey varmış..
    Ben hep akvaryumu olan blr yer diye hayal etmiştim..

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2. >>>>>>>>>>>
    Santiago Prensipleri

Uluslararası Para Fonu ile başlıca ulusal varlık fonları, bu fonların şeffaflığını ve hesap verebilirliğini artırmak, fonların yatırımlarının siyasi motif yerine ekonomik ve finansal esaslar doğrultusunda yapılmasını sağlamak üzere Santiago Prensipleri olarak adlandırılan bir çerçeve oluşturmuşlardır.

...

https://www.tvf.com.tr/uploads/file/...rensipleri.pdf
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Yokluk fonu rahatsız olduğuna göre duman katedrela kadar ulaşmış...
    Bağışını yaptıysan yola devam..
    Yok yapmadıysan yapar çıkarsın

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    mini endex neden isteniyor sn baskara dostum ?
    Daha küçük spot pozisyon tutarlar icin de hedging imkanı olur. Su anda bir vadeli pozisyon 38 bin liralik varlığı hedge edebiliyor. Neden 10 bin lirayi da hedge etmesin..

Bir de minilerin kaldiraci daha yuksek ayarlanıyor. Para yönetimine daha uygun. Bizde kaldiraci degiştirmeseler bile yukarıdaki gerekce olumlu..

5. Ahlatci Garan ve vakıf vadelisinde çok yüklü long durumda. Maliyetlerini bilmiyorum ama gatan ve vakıfla banka ruzgaru baslmisti ve başlayanlar bunlardi. Bugün vakifin tabanında yazılan mal toplam dolaşımdaki payın 10 a 1 kadardi. O malı alacak adam yukarı dogrubalmaya devam etse heralde yarısını toplardi. Bunun anlamı ya bu hareti yapan el bu tabanları kasıtlı yapıyor yada ahlatciyi pert etmek için başka birileri devreye girdi. Garan ve vakıf vadelisinde ahlatcinin genel maliyetini görebilen varsa yazabilirmi ? Piyasanin yönünü belirleyecek Garan ve vakiftaki hareket.

6.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Ahlatci Garan ve vakıf vadelisinde çok yüklü long durumda. Maliyetlerini bilmiyorum ama gatan ve vakıfla banka ruzgaru baslmisti ve başlayanlar bunlardi. Bugün vakifin tabanında yazılan mal toplam dolaşımdaki payın 10 a 1 kadardi. O malı alacak adam yukarı dogrubalmaya devam etse heralde yarısını toplardi. Bunun anlamı ya bu hareti yapan el bu tabanları kasıtlı yapıyor yada ahlatciyi pert etmek için başka birileri devreye girdi. Garan ve vakıf vadelisinde ahlatcinin genel maliyetini görebilen varsa yazabilirmi ? Piyasanin yönünü belirleyecek Garan ve vakiftaki hareket.
    Bu kişi takas ve işlem bilgilerini derlemiş.

Ahlatçı, Alnus, A1 belki birlikte hareket ediyor.

https://twitter.com/CanEmrahYILMAZ/s...038592/photo/1

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Daha küçük spot pozisyon tutarlar icin de hedging imkanı olur. Su anda bir vadeli pozisyon 38 bin liralik varlığı hedge edebiliyor. Neden 10 bin lirayi da hedge etmesin..

Bir de minilerin kaldiraci daha yuksek ayarlanıyor. Para yönetimine daha uygun. Bizde kaldiraci degiştirmeseler bile yukarıdaki gerekce olumlu..
    üzerinde düşünmüşsündür fikrine saygılıyım dostum.sebebini merak ettim sadece .açıklama için teşekkürler.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. Evrenin Ulu Mimarı'ndan habersiz iş çevirmeye kalkanlar var.

Sayfa 250/1001 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •