Sayfa 250/281 İlkİlk ... 150200240248249250251252260 ... SonSon
Arama sonucu : 2245 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1. 5 li portföyde 2 si giderken diğer 2 si geri geliyor, öbürü yalpalıyor. Ertesi gün tam tersi ama yalpalayan aynı. Hep bu. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. yolcu sayısı mı fazla anlayamadık ama külü yuttuk. Bizim tekne kıçı üstüne oturdu yine, şaşırdık mı, tabiiki hayır.
    la bi kerede tavan neyim yapta şaşıralım
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

İzleme açısından haftalık pivot rakamları.

2. dirence değmiş bugün.

4. Dandanakan hc bazen büyük(bilen) sözü (sen ve külyutmaz Esozcan abi) dinlemek gerekiyormuş. Öyle kafama göre hareket etmekle de olmuyor. Bugün birşeyler olur havası vardı o havaya kapılınca at gözlük takıyor maalesef insan. Ytd

5. Bugunde totem yapem. Konuşunca kandırıyor. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bugunde totem yapem. Konuşunca kandırıyor. Ytd
    Sessiz kalma hakkına sahipsin, söyleyeceğin herşey aleyhinde delil olarak kullanılacaktır. Arkadan kelepçeyi kitledim. Abooow yandım anam nereye gidem der gibi. Alev alev.. ytd

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Herif taktiği değiştirdi, 17 den alıp 18 den satmıyor artık yeni bi kanal açıcak ellam 18 den al 19 dan sat taktiği olursa iyi olur
    Herif yeni kanalı açtı, hayırlı olsun. Bir süre de 18 den al 19 dan sat takdiğini dener mi yohusa gevşetmeden yukarı sürer mi
    İşte tüm mesele bu, bilemezsek külü yuttuk
    Hamdım Piştim Yandım

8. Hayırlı olsun haftalık bulut ic hino kooo. Kutumun üstüne atarsa ivmelenir. Buluttan çıkmasın başka birşey istemez. Ytd

Sayfa 250/281 İlkİlk ... 150200240248249250251252260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •