5 li portföyde 2 si giderken diğer 2 si geri geliyor, öbürü yalpalıyor. Ertesi gün tam tersi ama yalpalayan aynı. Hep bu. Ytd
5 li portföyde 2 si giderken diğer 2 si geri geliyor, öbürü yalpalıyor. Ertesi gün tam tersi ama yalpalayan aynı. Hep bu. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
yolcu sayısı mı fazla anlayamadık ama külü yuttuk. Bizim tekne kıçı üstüne oturdu yine, şaşırdık mı, tabiiki hayır.![]()
la bi kerede tavan neyim yapta şaşıralım
Hamdım Piştim Yandım
Dandanakan hc bazen büyük(bilen) sözü (sen ve külyutmaz Esozcan abi) dinlemek gerekiyormuş. Öyle kafama göre hareket etmekle de olmuyor. Bugün birşeyler olur havası vardı o havaya kapılınca at gözlük takıyor maalesef insan. Ytd
Bugunde totem yapem. Konuşunca kandırıyor. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Hayırlı olsun haftalık bulut ic hino kooo. Kutumun üstüne atarsa ivmelenir. Buluttan çıkmasın başka birşey istemez. Ytd
Yer İmleri