Sayfa 250/287 İlkİlk ... 150200240248249250251252260 ... SonSon
Arama sonucu : 2295 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Viop LXV

1. endex 8500 altına kaysaydı herkes benim gibi düşünmeye başlardı..toplum mühendisliği yapanların başarısı değil bu..
    tüm imkanları kullanarak zorla 8500 üstünde tutmak gerçek dışıdır..burda anlaşamıyoruz..sanıyorsunuzki izin verilmeyecek..nerden biliyorsun mühendislik yapanların pes etmeyeceğini..benim tezim çok basit; GÜVEN YOKSA MÜHENDİSLİK TUTMAZ..tutacak olsaydı İmamoğlu dışarda olurdu..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    11200'den don atlet longlayıp, 10150'ten stop olunca... tüm peremizi kaybedince fakir olduk naapalım

don atlet gidince Allah'tan gömlekler kaldı... onları basmadıydım

3. efendim biz onların yapacağı işe karışmayalım..kafa yormayalım..endexi tutuyorlarsa tutuyorlardır.nedenini sormak beynimize zarar verir..çünkü bizler melemeye hazırız..büle dersen kıçına çıbığı sokarlar kukla gibi çevirirler.oyuna izin vermeyeceksin..oyunu gördüm len diyeceksin..ki gereksiz yere umutlanmasınlar..

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    ABD_İRAN arasında bir savaş veya vekaletçi İsrailin savaşa girmesi durumunda,
    Petrol fiyatı 250-USD varil başına tahmin ediliyor..
    (Küresel üretim günlük 96 milyon varil..%22'si yok olacağı hesabı)

Bu muazzam kâr için pozisyonlar alınmıştır..
    BAE,KATAR ve SUUD'ta savaşın çıkmasını destekleyenler arasında olabilir..

Umarım anlaşırlarda, ambargolar kalkar, ben petrol fiyat larının, Rusya'yı dahada sıkıştırmak için , İran'la anlaşma yapılıp, sudilerinde kulagını çekecek, bir taşla iki kuş.

5.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    efendim biz onların yapacağı işe karışmayalım..kafa yormayalım..endexi tutuyorlarsa tutuyorlardır.nedenini sormak beynimize zarar verir..çünkü bizler melemeye hazırız..büle dersen kıçına çıbığı sokarlar kukla gibi çevirirler.oyuna izin vermeyeceksin..oyunu gördüm len diyeceksin..ki gereksiz yere umutlanmasınlar..
    bilir misin bilmem ama burada gundi diye biri vardı. o da senin söylediklerinin tersini söylerdi sürekli ve yükseliş pompalardı.
    sen gundi nin anti tezisin gördüğüm kadarıyla.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    efendim biz onların yapacağı işe karışmayalım..kafa yormayalım..endexi tutuyorlarsa tutuyorlardır.nedenini sormak beynimize zarar verir..çünkü bizler melemeye hazırız..büle dersen kıçına çıbığı sokarlar kukla gibi çevirirler.oyuna izin vermeyeceksin..oyunu gördüm len diyeceksin..ki gereksiz yere umutlanmasınlar..
    Sen şu an kaldıraçlı Shortmusun? Değilsen burada boşa kafa ütülüyorsun demektir.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    11200'den don atlet longlayıp, 10150'ten stop olunca... tüm peremizi kaybedince fakir olduk naapalım

don atlet gidince Allah'tan gömlekler kaldı... onları basmadıydım
    Bozkurt reisi ara bir hafta tatile sana geliyorum de. O parayı oradan çıkar. Bir hafta dersin yıllık izini orada geçirir telafi edersin dayı

8. yukarı beklentin yoksa işlem yapsan da yapmasan da shortsun akıllım..öğren bunları..
    sen necisin.
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sen şu an kaldıraçlı Shortmusun? Değilsen burada boşa kafa ütülüyorsun demektir.

Sayfa 250/287 İlkİlk ... 150200240248249250251252260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •