Sayfa 251/967 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by tryagain Yazıyı Oku
    Sayin eskici sizle benzer görüşlere sahibiz er ya da geç hisse 5 tl ye gelecektir geçecektir de. Günlük ya da haftalik çıkmış yükselmiş pek de umrumda değil açıkçası. Şirketin hedefleri davut beyin görüşleri sözleri yaptıkları benim açımdan fazlasıyla yeterli bu hisseyi elimde tutmak için. Satan olursa hayırlısı olsun güle güle harcasin [emoji4] şunu da belirtmek isterim dgklb 3.x li fiyatlarda hemen hemen hiç düzeltme yapmadı büyük oranda. Yükseliş + dinleniş ile 4 lü değerler attık kendimizi. Ytd.

SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Dogtas'in iki ana ortagindan biri olan TURKVEN, Mavi Jeans hisselerini IMKB'de net karinin 41 katina sattiktan sonra simdi de 2010 senesinde yatirim yaptigi Dominos Pizza'yi Londra borsasinda halka acti. 2010 senesinde Dominos'un 100 subesi varmis, 7 senede sube sayisi 570'yi asmis. Zamani geldigi zaman Dogtas'daki hedeflenen buyume gerceklesince, TURKVEN Dogtastaki hisselerini de guzel bir degerleme ile satacaktir. Dogtas buyuyor, cirosu ve karliligi artiyor, yakinda yeni yatak markalari da gelecek, buyume daha da hizlanacak. Kisa vadeli hesaplar yerine uzun vadeye, sirketin buyumesine ve gelecegine guvenen kazanir.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...-acti-40509706

2.  Alıntı Originally Posted by tryagain Yazıyı Oku
    Sayin eskici sizle benzer görüşlere sahibiz er ya da geç hisse 5 tl ye gelecektir geçecektir de. Günlük ya da haftalik çıkmış yükselmiş pek de umrumda değil açıkçası. Şirketin hedefleri davut beyin görüşleri sözleri yaptıkları benim açımdan fazlasıyla yeterli bu hisseyi elimde tutmak için. Satan olursa hayırlısı olsun güle güle harcasin [emoji4] şunu da belirtmek isterim dgklb 3.x li fiyatlarda hemen hemen hiç düzeltme yapmadı büyük oranda. Yükseliş + dinleniş ile 4 lü değerler attık kendimizi. Ytd.

Yanlışın var dostum 3 lere geldiğinde iki kez düzeltme yaptı birinde 2.50 lere geriledi diğerinde 2.80 lere 3 içinde devam ederken hızla Yükseldi o ayrı.

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.

3. Ama 3x lerde çok iyi ilerledi şimdi 2.50 3.00 aralığında ki düzeltmeyi yapıyor yarın da pek bi beklentim yok 4.20 üstünde haftayi kapatmasi kafi

4.  Alıntı Originally Posted by eskici Yazıyı Oku
    Yanlışın var dostum 3 lere geldiğinde iki kez düzeltme yaptı birinde 2.50 lere geriledi diğerinde 2.80 lere 3 içinde devam ederken hızla Yükseldi o ayrı.

Yanlış hatırlamıyorsam 3.14 den 2.5x lere gelmişti sonra pek 3.x lerde öyle bir düzeltme yapmadı. O zaman söyle diyelim 3.2x lerden beri iyi bir düzeltme görmedik.

5. Ya arkadaşlar bugün ki alış satışı bi Göremedik ne kadar alındı ne kadar satıldı kimler aldı kimler sattı bi paylaşabilecel baba yiğit yokmu.

6.  Alıntı Originally Posted by eskici Yazıyı Oku
    Ya arkadaşlar bugün ki alış satışı bi Göremedik ne kadar alındı ne kadar satıldı kimler aldı kimler sattı bi paylaşabilecel baba yiğit yokmu.

Üstad Sn cefaks a pm atınca dönüyor.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

7. Mesaj attım ama gitmedi mesajı kapatmış sanırım

Sayfa 251/967 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •