Sayfa 251/646 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Dün 620bin bugün 167bin sattı haberi geldi. Neye yormak gerek? anlayabilene helal olsun.
    Şirket nakit ihtiyacından dolayı satış yaptığını söyledi ama o kadar nakit ne diye acaba? Neyin ihtiyacı bu? Tuvalet kağıtları mi bitmiş? Hiç samimi gelmiyor bana.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by xyz Yazıyı Oku
    Dün 620bin bugün 167bin sattı haberi geldi. Neye yormak gerek? anlayabilene helal olsun.
    Şirket nakit ihtiyacından dolayı satış yaptığını söyledi ama o kadar nakit ne diye acaba? Neyin ihtiyacı bu? Tuvalet kağıtları mi bitmiş? Hiç samimi gelmiyor bana.
    son üç günde 1.1 milyon sattılar.. kaldı 7.9 milyon lot.

yatırım filan diyorlar da bence genpaz borcunu ödemek için de satıyor olabilir.. bir taşla iki kuş.. hem borcunu öder hem baskı kurar hem de belki birilerine göndermiş olur hisseleri.. akıllı adamlar

Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
    son üç günde 1.1 milyon sattılar.. kaldı 7.9 milyon lot.

yatırım filan diyorlar da bence genpaz borcunu ödemek için de satıyor olabilir.. bir taşla iki kuş.. hem borcunu öder hem baskı kurar hem de belki birilerine göndermiş olur hisseleri.. akıllı adamlar
    "Genpaz" ın bu satışları, genpaz ın kendi defterinde kayıtlı hisse değerinden daha fazla ise, faaliyet dışı gelir yani son çeyrekte kar olarak karşımıza çıkmayacak mı arkadaşlar?
    Nihayetinde "genpaz" bir iştirak, ve Gentaş ın tabloları konsolide yani "genpaz" ın mali tablolarını da içerek şekilde yayınlanıyor.
    Her ne kadar "genpaz" ın defterlerinde " gentaş edinim maliyetlerini" bilmesem de (muhtemelen 30 Eylül tarihindeki gentaş fiyatından daha düşüktür) muhtemelen karlı satıştır.
    Bu pencereden baksak, olumlu bir şeyler çıkarabilir miyiz?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
     Alıntı Originally Posted by abcd Yazıyı Oku
    "Genpaz" ın bu satışları, genpaz ın kendi defterinde kayıtlı hisse değerinden daha fazla ise, faaliyet dışı gelir yani son çeyrekte kar olarak karşımıza çıkmayacak mı arkadaşlar?
    Nihayetinde "genpaz" bir iştirak, ve Gentaş ın tabloları konsolide yani "genpaz" ın mali tablolarını da içerek şekilde yayınlanıyor.
    Her ne kadar "genpaz" ın defterlerinde " gentaş edinim maliyetlerini" bilmesem de (muhtemelen 30 Eylül tarihindeki gentaş fiyatından daha düşüktür) muhtemelen karlı satıştır.
    Bu pencereden baksak, olumlu bir şeyler çıkarabilir miyiz?
    o karı başka yerden zarara çevirmeyi becerirler diye düşünüyorum. gereksiz bir sürü şirket var.. 6k 7k k biterse başka harf bulurlar.

5. Bu satislar bitmeden hareket etmesi zor...benim gibi dusunen de cok...son genpaz sahiplik orani 7, 7 idi...baska bilgi yok bende...sn xyz bilginizin kaynagi kap duyurusu mu.slm

6.  Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    Bu satislar bitmeden hareket etmesi zor...benim gibi dusunen de cok...son genpaz sahiplik orani 7, 7 idi...baska bilgi yok bende...sn xyz bilginizin kaynagi kap duyurusu mu.slm
    Evet kap duyurusu. Şirkette kalan lot 7,9 milyon pay %7,13

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Körfez/Kocaeli
    Gönderi
    1,385
    ben ise bir yatırımcı olarak gentaş kimyadaki payını artırmasını saçma sapan tabela şirketleri kurarak patronların cebini doldurmamasını ve aptalca hisse satışı yapmamasını isterim. düzgün yatırımcı da bunu ister. borsada düzgün şirket bulmak git gide zorlaşırken çok şey istiyorum galiba.

8.  Alıntı Originally Posted by bahmet Yazıyı Oku
    ben ise bir yatırımcı olarak gentaş kimyadaki payını artırmasını saçma sapan tabela şirketleri kurarak patronların cebini doldurmamasını ve aptalca hisse satışı yapmamasını isterim. düzgün yatırımcı da bunu ister. borsada düzgün şirket bulmak git gide zorlaşırken çok şey istiyorum galiba.
    Gentaş kimyanın yüzde 14.5 gentaşin kalan bölümüde kahraman ailesinin aslında büyük oratagi kahraman ailesi neden ismi gentaş kimya kahraman kimya deseler daha iyi ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 251/646 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •