Sayın Mohikan..şu ömür töpüleri Bagfas ve Pin su sayımı yapabilirsiniz zahmet olmazsa...
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "
Hocam merhaba,
Alarko Holding güncelleyebilir misiniz rica etsem?
ÇIKMAZ: Sn. Mohikan, sayımlara bakınca olduğum hisselerde şu anki fiyatlardan çok daha aşağılara düşeceğini görünce ürktüm ( GUBRF, ALYAG vs gibi ) . Sayımları yükselen dönenlere girmeye çalıştım,
Sayımları yükselen görününlerde daha sonra daha aşağısı olaibilr gerekçesi ile revise edildi.
Diğer taraftan bu sayımları 100% gerçek olacak sayarsak hisselerin yarısından çoğunda yatırımcı kalmaması gerekir. Sayımı düşüm yönünde bitmiş yükselmesi gereken hisseler mesela Uluun, Ateks vs gibi bunlar aylarca yerinde sayıyor, insan nerede duracağını şaşırıyor. Başka taraftan bakınsa sayımda daha da düşecek olanlar hisseler yükselmeye başlıyor.
Bu sayımları nasıl yorumlamalı ve anlamalıyızki bize bir rehber olsun, gerçekleşme yüzdesi nedir?
Sorularım samimidir, anlayışınız ve kıymetli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Mohikan hocam size zahmet Bossa sayarmisiniz
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mohikanlarin sonuncusu ve en basarlisi hocam rica etsem deva ve tumosan alabilirmiyiz!!!
Kirif kardeş nerden çıktı bu deva tmsan hayırdır kagitmi ariyon kendine????
Sayin Mohikan OZKGY(ozak gyo) sayimini yapmaniz mumkunmudur
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
Yer İmleri