Evlendik ama...[emoji4]
Bakalım nasil boşanacağız
Tekrar hoşgeldiniz efsane nickle [emoji4]
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın thejakalav, yorumlarınızdan anladığım kadarıyla belirttiğiniz aylar sizin için bir köprüye varmadan son çıkış. Bu sizin daha önceki pozisyonlarınızdan kalan tecrübelerinizden mi yoksa şirketin geleceğine ilişkin beklentilerinizden kaynaklanıyor. Bizimle paylaşırsanız sevinirim.Teşekkürler.
Yukardaki beyanlarım yatırım tavsiyesi olmayıp, şahsi fikir, deneyim ve öngörüleri ihtiva eder.Herkese bol kazançlar.
Bu sorunuzun cevabı... Zamanında Feridun Uzunyol ailesi bı 6 milyon TL şirkete bağışta bulunmuş ve hisse almıştır..
Bu hisseler şuan turkish yatırımda bulunan takastaki maldır ve şirketin değil bazı şeylerin kurtarıcısı olacak paylardır..
Ve şahsi düşüncem , bu sene fiyat telaffuz etmiyorum bu paylar nakite dönebilir.
Detayları sn Thunderbolt tan öğrenebilirsiniz.
Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad
hakuna matara....memento mori.
Hepimizin bildigi sey aslinda
Feridun beyin Neoyapidan dolayı kefelerine karşılık burganbank tarafından 1200000 lot hisseye haciz konmuştu
Sayın Thejackalav in dediği gibi şimdi değerli oldu. Feridun bey kaptırmak istemeyecektir artık. Nede olsa borçlar 72 aya yayıldı ve seneye başlayacak. Yine bir başkası bunu bankayla anlaşıp alabilir mi ya da istermi hukuken bu mümkün mü bilmem tabii.
Ben sadece bu kadarını biliyorum
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri