Sayfa 251/804 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    5.30 lar su anda hayal ..su anki yerini korumasi basari sayilabilir..burada durmayi basardigi hergun boyunca agirlikli ortalamasi yukselmis oluyor..bence nugyo nun dusmemeye direnmesi tek teselli su an icin..

2. Sayın NoMoreBets,

Hangi manada tarihi zrivesinin üzerinde işlem görüyor? DD/PD olarak mı?

3.  Alıntı Originally Posted by dr.denemours Yazıyı Oku
    Sayın NoMoreBets,

Hangi manada tarihi zrivesinin üzerinde işlem görüyor? DD/PD olarak mı?
    40 milyon TL sermayesi varken 400 milyon TL piyasa değerine ulaşmıştı ve oradan baş aşağı gelmişti, şimdi tekrar 400 milyon TL seviyelerinde.

4.  Alıntı Originally Posted by dr.denemours Yazıyı Oku
    Alırsın, 3.1x'inde.
    Ya hemen ne kızıyon ben .....lerden alıcıym bekliyorum derken hemen demiyom zaten endeksi verdikleri zaman nasıl olsa bizim nugyo en önden paldır küldür inecek o zaman alırım dedim kızmak yok

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    I cash

5. Hedef 8 lira. Isteyen 1 liralari beklesin. 5 altina dusmuyor, siz 6 dan alin ahahahahhahahhahahah

6. 5 ustunde saglam duruyor zaten bunu bekliyordum ne zamandir, aptal saptal analizler gelmeye de basladiysa eglence yakin ahaha

7.  Alıntı Originally Posted by çorbacıyım Yazıyı Oku
    Ya hemen ne kızıyon ben .....lerden alıcıym bekliyorum derken hemen demiyom zaten endeksi verdikleri zaman nasıl olsa bizim nugyo en önden paldır küldür inecek o zaman alırım dedim kızmak yok

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Kızma yok 3.1x'inde alış fırsatı verebilir dedim sadece

Ben şahsen stoplara riayet ederek 2. çeyrekten önce yerimden kımıldamam. Bilançoya göre hareket ederiz sonrasında. NoMoreBets ve Valentine'nin önceki sayfalarda açıkladığı gibi projelerin katkısı 3. çeyrekte çok daha iyi olacaktır ama ben o zaman kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum. Fakat şu kesin ki bu firma için bundan sonrası, bundan öncesine göre daha açık gözüküyor.

Bilançoyla birlikte bir iki marka proje haberi de gelirse (ki tüm projeleri inşaat aşamasını tamamlamış bir firmadan bu beklenir) o zaman ballı kaymak olur.

Ayrıca endeks nereden dönecek? 90 binlerden beri bekleyenler var Dolar düşüyor, dünyada her an her şey olabilir ama ülkenin siyasi riski de bir kaç ay öncesine kadar çok daha iyi durumda. Dolara bazlı endeks hala eski zirvelerinden uzak. O fiyatlar için çok bekleyebilirsiniz yani.

Sayfa 251/804 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •