5.30 lar su anda hayal ..su anki yerini korumasi basari sayilabilir..burada durmayi basardigi hergun boyunca agirlikli ortalamasi yukselmis oluyor..bence nugyo nun dusmemeye direnmesi tek teselli su an icin..
Sayın NoMoreBets,
Hangi manada tarihi zrivesinin üzerinde işlem görüyor? DD/PD olarak mı?
Ya hemen ne kızıyon ben .....lerden alıcıym bekliyorum derken hemen demiyom zaten endeksi verdikleri zaman nasıl olsa bizim nugyo en önden paldır küldür inecek o zaman alırım dedim kızmak yok
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Icash
Hedef 8 lira. Isteyen 1 liralari beklesin. 5 altina dusmuyor, siz 6 dan alin ahahahahhahahhahahah
5 ustunde saglam duruyor zaten bunu bekliyordum ne zamandir, aptal saptal analizler gelmeye de basladiysa eglence yakin ahaha
Kızma yok3.1x'inde alış fırsatı verebilir dedim sadece
Ben şahsen stoplara riayet ederek 2. çeyrekten önce yerimden kımıldamam. Bilançoya göre hareket ederiz sonrasında. NoMoreBets ve Valentine'nin önceki sayfalarda açıkladığı gibi projelerin katkısı 3. çeyrekte çok daha iyi olacaktır ama ben o zaman kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum. Fakat şu kesin ki bu firma için bundan sonrası, bundan öncesine göre daha açık gözüküyor.
Bilançoyla birlikte bir iki marka proje haberi de gelirse (ki tüm projeleri inşaat aşamasını tamamlamış bir firmadan bu beklenir) o zaman ballı kaymak olur.
Ayrıca endeks nereden dönecek? 90 binlerden beri bekleyenler varDolar düşüyor, dünyada her an her şey olabilir ama ülkenin siyasi riski de bir kaç ay öncesine kadar çok daha iyi durumda. Dolara bazlı endeks hala eski zirvelerinden uzak. O fiyatlar için çok bekleyebilirsiniz yani.
Yer İmleri