Ben her şart ta malımı tutarım... düşerse maliyet düşürürüm... ben kaybetmeyi göze aldım... kaybetmeyi göze alamadığın parayı sokmayayacaksın borsaya... helede galip kağıdın da isen... tam bir kumar... rest i gördüm....😂😂😂
Ben her şart ta malımı tutarım... düşerse maliyet düşürürüm... ben kaybetmeyi göze aldım... kaybetmeyi göze alamadığın parayı sokmayayacaksın borsaya... helede galip kağıdın da isen... tam bir kumar... rest i gördüm....😂😂😂
Ne kadar kazanırsam zengin olurum? hesabının yanında; ne kadar kayıba dayanabilirim? hesabını da yapıyorsanız risk yönetiyorsunuz demektir....NOKTA... benim görüşüm bu kısaca....
vanet.com.tr anasayfasında yazan:
Vanet A.Ş tesisleri 1977 yılında bir Dünya Bankası Projesi olarak Van'da kurulmuştur. Türkiye’nin önde gelen bankaları ve Van İl Özel İdaresi'nin ortaklığıyla hayata geçen şirket, 1985 yılında Entegre Et Tesislerinin temelini atmıştır. 1988 yılında üretime başlanmıştır.
563 dönüm arazi üzerine 24000 metrekare kapalı alana sahip tesislerimizde; büyükbaş ve küçükbaş hayvan besiciliği yapılmakta, ayrıca hindi üretim çiftliği bulunmaktadır.Kesimhanemiz, günlük 240 adet büyükbaş, 1250 adet küçükbaş, 4000 adet hindi kesimi ve ihtiyaca göre bunların parçalanmasını yapma kabiliyetindedir. Şarküteri üretim bölümümüzde günlük 20 ton sucuk, salam, sosis, kavurma, jambon, pastırma çeşitleri üretilmektedir.
Valla bütün bunlar bir şeylere hazırlıkta olabilir. Holding'in sorumlulukları ve direkt bağlayıcı mali yükümlülükleri bağlı iştiraklere paslanıp sanki defterlerde temizlik yapılıyor. Bazı teknik şartları sağlamak için bu tarz düzeltmeler yapılması gerekmiş olabilir. Sadece sesli düşünüyorum, birşey ima etmiyorum fakat taa 2015 yılındaki şirketler arası mahsuplaşmanın 2017 sonunda yeniden gündeme getirilip spk ile de görüşülerek yeniden düzenlenmesinin iki sebebi olabilir. Tabii bu söyleyeceklerim bence, belkide asıl sebeb farklıdır.
1- Saçma saçma işler yapıp kafa karıştıralım, millet ne yaptığımızı anlayana kadar biz köprüyü geçmiş oluruz.
2- Belli bir ihaleye girilecek ve sermaye yapısı dahil bazı şartları sağlamak için ön hazırlık yapılıyor.
%50-%50 METRO SAYFSINDA DOCTOR niki ile bir arkadaş yazmış ... bana mantıklı geldi...
Pazartesi salı borsa açık ne olacagını gorecegiz.Relaks olmak da fayda var.ben o iki gunde Kaçkar Dagların da zirve yapacagım .sıkintı yok.Bir de bi konuyu hatırlatalım vangd 90 krs 3 e birlesme hikayesi ile gitmedi galip Öztürk Türkiye ye gelişi ile 90 krs 2.70 gitti sonra geri geldi 1.90 sonra 2.40 saonra 2.10 ve haberle 3 gitti
Faruk55 kardeşim seninle vakti zamanında tartışmamız oldu...Bitti gitti.Sende biliyorsun olacakları sende en az benim kadar iyi tanıyorsun Galip i ve ne yapacağını az çok tahmin ediyorsun ama insan konduramıyor işte...Bu sefer yapmasa keşke diyorsun içinden...Haksızsam haksızsın de...Demişsin ki belki bu sefer insafa gelmiştir...İmana gelmiştir...Bende sana soruyorum hiç şeytan imana gelir mi güzel kardeşim bu adamın mezhebi bu...Hiç huy mezhep değişir mi ? Bütün samimiyetimle yazıyorum umarım ben haksız çıkarım umarım her şey güzel olur hissende...Allaha emanet kal sağlıcakla...
Eyvallah kartal kardeşim. Dedim ya tek sıkıntı daha kurumsal olamamış . Ciddiyet ten uzak ... galip... bakarsın imana gelir.... ben aldığım hisseyi yok sayıyorum... eger aşağ basarsa azar azar toplamaya devam... yapacak bişe yok.... inşallah tersi olur tavan tavan gider.... başkasının kağıdı olsa yorum yapılabilir ama adam bakkal mantığıyla yönetiyor şirketlerini...😂😂pazartesi ola hayrola 👍Ben genede olumluyum... olumsuza da hazırladım kendimi😂😂para yüzünden sağlığımdan olamam... 😂
İşin komik tarafı alıştırdı beni düşüşlere yükseldimi içimi hüzün kaplıyo😂😂😂
Yer İmleri