Sayfa 251/289 İlkİlk ... 151201241249250251252253261 ... SonSon
Arama sonucu : 2312 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: Fon Cafe & Muhabbet - II

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    99.400 lerde yarım saat kalması sert satış getirebilir dedi bankacı hisse senedi pozisyonu olan için bilgilendirme niteliğinde olabilir.

Fon tarafına özellikle sayfanın amacını bozmamak için yazmadım.

Aynı zamanda ABD tarafında futures -1 lere geldi dikkatli olmakta fayda var bozulmalar başlayabilir.

Elinde riskli fon bulunan dostlarım fevri karar vermekten kaçının...ancak teknoloji tarafında ki şişlik fiyatları da göz önünde her zaman bulundurun..

Kimsenin gazına gelerek iş yapmayın...kaybeden de kazananda siz olacaksınız.

Fon satış işlemleriniz için saat 13:30 a kadar vaktiniz var piyasayı bu yönde takip edin...

101 bin altı kapanış 98 bine ve altına sürekleyebilir borsayı...

aman dikkat diyelim...
    evt ,abd -1% endekskeri acılısa kadar boyle giderse ,satıslar derinleşmez sanırım,bugunde beklemek taraftayım ben.ytd

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    evt ,abd -1% endekskeri acılısa kadar boyle giderse ,satıslar derinleşmez sanırım,bugunde beklemek taraftayım ben.ytd
    Yarım saatlik harekete bakmak lazım portföy yöneticim sağlamdır dediği %80 Çıkar

1-ABD vadeliler satışın hızlanmaması lazım
    2- 99.400 seviyesinde yarım saat kalmamalı bu ikisi olursa pozisyon kapatıp aşağıdan kademeli açmak mantıklı olacaktır

3.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Yarım saatlik harekete bakmak lazım portföy yöneticim sağlamdır dediği %80 Çıkar

1-ABD vadeliler satışın hızlanmaması lazım
    2- 99.400 seviyesinde yarım saat kalmamalı bu ikisi olursa pozisyon kapatıp aşağıdan kademeli açmak mantıklı olacaktır
    Görünen o ki her ikiside gerçekleşiyor

4. Avrupa tarafında kayıplar % 4 lere geldi bu düşüşlerin günlük olduğunu hiç sanmıyorum. Fonda karda olanlar için realize etme zamanı olabilir.

Avrupa tarafında kayıplar % 4 lere geldi bu düşüşlerin günlük olduğunu hiç sanmıyorum. Fonda karda olanlar için realize etme zamanı olabilir.
    %50 sini mı yoksa hepsinimi verelim ,yarın eksi ye duser boyle devam ederse

6.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    %50 sini mı yoksa hepsinimi verelim ,yarın eksi ye duser boyle devam ederse
    Ben sizi bu konuda etkilemek istemem ama görünen o ki 97.500 ü bu hafta test edecek...trade yapmak için zor bir zaman...

Karar sizin

Ben sizi bu konuda etkilemek istemem ama görünen o ki 97.500 ü bu hafta test edecek...trade yapmak için zor bir zaman...

Karar sizin
    bende aft var , onu sordum

8.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    bende aft var , onu sordum
    dediğim gibi kardaysanız kenarda beklemekte fayda var avrupa -%5 lere geldi

Sayfa 251/289 İlkİlk ... 151201241249250251252253261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz