Morgan stanley: Abd'de ekonomik aktivitenin 2021 sonundan önce virüs öncesi seviyeye dönmesi beklenmiyor
Morgan stanley: Abd'de ekonomik aktivitenin 2021 sonundan önce virüs öncesi seviyeye dönmesi beklenmiyor
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
kıyak iş valla...
sakallı cübbelilere herşey serbest...
yandaş olmayanlara yaasssahhh...
Pittsburgh Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde yapılan araştırmalar sonrasında Covid-19 için etki gösteren bir aşının bulunduğu duyuruldu.
Başvuru Yapıldı!
EBioMedicine dergisinde yayınlanan makaleye göre söz konusu aşı salgının yayılım hızını ciddi bir şekilde düşürebilecek bir etkiye sahip ve yine makaleye göre kısa sürede piyasaya sunulmak için hazır olacak.
Yaklaşık parmak ucu boyutunda olan aşının insanlı klinik denemeleri için ABD Gıda ve İlaç Dairesi onayı bekleniyor. Gerekli onayların alınmasının ardından birkaç ay içinde insanlı klinik denemelerin başlaması beklenmekte.
Tabii yan etkilerin gözlemlendiği bu sürecin ne kadar süreceği ile ilgili kesin bir bilgi bulunmuyor.
Dünya genelinde pek çok ülke ve pek çok araştırma kuruluşu hızla yayılan salgın için harekete geçmiş durumda. Buna karşın daha öncesinde açıklamalarda bulunan uzmanlar aşı için 2021 yılını beklememiz gerektiğine işaret ediyor.
Son cümle can sıkıcı.
https://www.tamindir.com/haber/covid...campaign=55635
Darbecik zamanında oradaydım bir laptobumu uçurdular samsung marka,kameraları inceledim bulamadım,tam mobeseleri inceletecektim emniyete gece darbecik oldu,esnaflar birliğini aradım bana geri dönmediler,beyaz masaya gittim,muhatap olunacak adam yoktu hepsi mal...neyse Dolapdereden temin ettim bende,o zaman benimkinin değeri 1.5 falandı,ben aldım 5 tane tane 100 kağıttan,2 pelt,3 sağlam,pelt olanlarınıda parçacıya sattım,yani işin doğrusu İstanbul taxsicileri güvensiz ve yalaka takımı çoğunluk.
Degerli Musterimiz, Salgin riskinin devam ettigi bu gunlerde onceligimiz sizin, calisanlarimizin ve toplumun sagliginin korunmasidir. Bu anlayisla, kalabalik ortamlarin olusturdugu riskleri onleyebilmek amaciyla Mithatpasa/Ankara Subemizin faaliyetini gecici bir sure durduruyoruz. Islemlerinizi hizmet veren diger subelerimizden yaptirabilir, ayrica IsCep, Maximum Mobil, Internet Subemiz, Bankamatiklerimiz ve 0 850 724 0 724 numarali Cagri Merkezimiz araciligi ile 7 gun/24 saat hizli ve guvenli bir sekilde gerceklestirebilirsiniz. Saglikli gunler dileriz. T. Is Bankasi A.S. Mersis No:
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Dünya genelinde pek çok ülke ve pek çok araştırma kuruluşu hızla yayılan salgın için harekete geçmiş durumda. Buna karşın daha öncesinde açıklamalarda bulunan uzmanlar aşı için 2021 yılını beklememiz gerektiğine işaret ediyor.
Son cümle can sıkıcı.
hatta eksik bile...
bir ilaç yada aşının insan üzerinde etkili olduğunun anlaşılması için bir çok aşamadan geçmesi gerekir.bu da yılları alıyor genelde...yetmiyor..
DÜNYADA PİYASAYA SÜRÜLEBİLMESİ İÇİN FDA ONAYI GEREKİYOR..
ZORLA DEĞİL MECBURİ MUHABBETİ..
lütfen bir bakın FDA nedir kimin kontrolündedir...
Bir çoğu mahlukat demiyorum eksik olur...
Aşşağılık mahlukat....!!!!!!!!!
Siz siz olun mecbur kalmadıkça sakın silahınızı üstünüzde taşımayın...
Yıllar önce bu guruhtan biri ile tartııştım...makina yanımda olsa...belden aşşağı kesin boşaltmıştım...kesin...!!!!!
Kimi zaman öldürürler bunları...en iyisinede acıdıysam namerdim...!!!!!!!
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...karar-5723420/
Son dakika… Diyanet’ten cuma namazı için yeni karar!
Diyanet İşleri Başkanlığı, geçen hafta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Camii'nde sadece 30 kişiyle cuma namazı kılınmasına gelen tepkilerin ardından yeni bir karar alarak her hafta ülkede bir camide temsilen cuma namazı kılınacağını açıkladı.
15:57 - 3 Nisan 2020
Yer İmleri