Sayfa 251/990 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: Viop XLVII

1. 50 günlük ortalamayı deniyor sürekli. MC a üstünde girerse çok sert yukarı devamını beklerim.ytd

2.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    a.q malları duserken eksi 3 e tabanla eslik eden mallar cıkarken artı 3 e artı 1 ile zar zor eslik ediyorlar sizn ben kagıt kere a.a. s
    tam sıkıntılı hisse tanımı yapmışsın.
    düşüşte hepsi düşer ama çıkışta sadece iyiler daha hızlı toparlar. Genelde işleyiş bu şekilde oluyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hergün para dağıtıyorlar burda, ortavade düşünen sayısı çok azdır diye düşünüyorum ama cokuzun vadeli düşünen sayısı fazladır tahminime göre kısa ve uzun ortası yok
    Çok uzun vadeli tl bazlı borsanın özü boğadır sürekli go go ve tar tar
    Ortavadeyi bilen ihya olur, kısa ve uzunu hepimiz biliyoruz
    Birde benim grubumdakiler var.
    Hiçbirşey düşünmüyorum.

Düşünemiyorum Bozkurt dostum.O yeti benden alındı artık.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Endekis eski paraynan 60bin mi neydi, bi abi çıktı dediki önce 40bin sonra 300 bin olur, bu yazıyı okuyunca, içimden hadi be sende endekis 300bin olur mu hiç dediydim, şuan eski paraynan 500bin ve gözüme çok ucuz geliyor.
    Netekim demem o ki,eninde sonunda 300 bin olucaksa önce 40bin olması neyi değiştirir ki, 40bindende aluruk.
    Yani sonuç olarak ben desem ki şimdi.
    Endekis önce 3bin sonra 30 bin olucak desem. Hadi lan ordan dermisiniz
    burdakiler demezde .. son 1 yılda tanışanlar diyebilir ... bu arada .. ilk hisse alışım 2001 bankamatikten gece lotaltı işlemlerden isctr hala varmı bilmiyorum .. .. vob 2006 2007 olabilir ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

5. Margine doğru mutlaka biraz geri gelmesi lazım. Sonrasında aynen devam.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    tam sıkıntılı hisse tanımı yapmışsın.
    düşüşte hepsi düşer ama çıkışta sadece iyiler daha hızlı toparlar. Genelde işleyiş bu şekilde oluyor.
    yok zaten bu ders oldu artık bist 30 dısı hisselere boyundan buyuk para gömmücem... bosuna demiyorlar bir borsacı 5 yılda olgunlasır kaybede kaybede )

7.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    burdakiler demezde .. son 1 yılda tanışanlar diyebilir ... bu arada .. ilk hisse alışım 2001 bankamatikten gece lotaltı işlemlerden isctr hala varmı bilmiyorum .. .. vob 2006 2007 olabilir ..
    İşte o zamanlar bende yeniydim gözüm açılmamış ve tecrübesiz. Zopa yiye yiye tecrübelendik
    Endekis 3bine düşerse ne var ne yok süpürecem
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    50 günlük ortalamayı deniyor sürekli. MC a üstünde girerse çok sert yukarı devamını beklerim.ytd
    16.30 amerka enflasyon datası var, aylardır her seferinde kaale alıyor ve sert oynuyor bu datayı bist

Sayfa 251/990 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •