Hissede itina ile her hangi bir fiyat kopuş haberi göndermiyorlar, göndermeden, bazen küçük düzeltmelerle bazen de 3-4 TL lik düzeltmelerle yavaş yavaş fiyatı yukarı taşımayı tercih ediyorlar...
(Not:Şu an 100 endeksin bulunduğu kanal hala bir fiyat kopuşuna uygun değil...Spekülatörler de bunun bilincindeler.....Piyasadaki şirketler içinde aylardır bekletilen bedelsiz sermaye artışı yapacak şirketler bile var, Kap a gönderdikleri halde, öteleyenler de var..Sebep>>Endeks....)
Bu piyasada, kaliteli şirketler halka arz yapılmayı tercih etmezler, yapanların ve bu yolu tercih eden şirketlere de çok dikkat etmek gerekiyor, içlerinde konkordato öncesi, halka arzla yatırımcıları dolandırmak isteyenler bile var...arz için sırasını beklerken sürecin uzamasına dayanamayıp konkordato ilan edenler de var...
Son düzenleme : loruhlano; 10-02-2025 saat: 13:23.
...
çikolata olmayan bir ürünü çikolata olarak nitelendirip bir de bunu kakao fiyat artışı ile bağdaştımağı nasıl nitelendreibiriz?
en basit tabirle DOĞRUYU SÖYLEMİYOR diyebilirmyiz...
....burada yazan çikolata bana ait değil...satıcının ifadesi.
Ülker 278 gr Laviva XXL Çikolata
Carrefour
70,95 TL eder ise 1 kg ı kaç TL eder? ...252 TL püskevit in bile altında...
--ben demedim...ama tüm satanlar çikolata diyor...ÜLKER şirketi, benim ürünümü çikolata yazarak satmayın diye neden uyarmıyor?, yıllardır bu duruma göz yumuyor...
--çikolata olmayan bir ürünü, çikolata olarak satmaları, ÜLKER şirketinin de bu duruma seyirci kalmaları, en hafif tabir ile ''haksız rekabet''
Çikolata hesabı yapmısın kakao üstünden...
Ürün çikolata olamamasına rağmen....
Makyajli algı oluşturma çabası gibi görünüyor
Yer İmleri