Sayfa 252/967 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 7735 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: DGNMO - Doğanlar Mobilya

1.  Alıntı Originally Posted by UAlkya Yazıyı Oku
    404 not found ne yazık ki

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.

2. Tamam açıldı şimdi fakat burada 460 bin civarı lot görünüyor

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.

3. Merhaba,
    Yataştan , 3.00 TL ile başlayıp, aralarda bir çok kez trade yaparak 9, 90 seviyelerden çıktım . 6, 00 TL den THY girip, oradan da 3 gün önce, 4,45 ortalamayla buradayım. Kağıdı çok tanımıyorum, ancak , ciddi paralar kazanacağımı biliyorum. Ancak ne olursa olsun, stop koymayı da, karı cebe koymayı da çok iyi bilirim. 4.00. TL ye kadar opsiyonum var.
    Telaşa gerek yok.

Yatırım tavsiyesi değildir.

teknik olarak ne durumda grafik atabılırmısınız

5. Euro kuru kısa vadede zorluyor doğrudur ancak büyük pastaya bakmak lazım büyüme herşeyden önce gelir..

yanlamayı yedi bu hisse, çıkma da çıkamıyorum. ha döner ha döner derken iyice batıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by yorenti Yazıyı Oku
    *SIRKET 2017 YILINDA 20 TANESI KENDINE AIT VE 65 TANESI ACENTELIK (FRENCAYZ) OLMAK UZERE YURTICINDE TOPLAM 85 TANE MAGAZA ACMAYI, ONUMUZDEKI DONEMLERDE DE ACENTE (FRENCAYZ) MAGAZALARLA BUYUMEYI PLANLIYOR. ORTALAMA OLARAK DOGTAS MAGAZASI ACMAK STOK DAHIL 2-2,5 MILYON TL`YE MÂL OLURKEN, KELEBEK MAGAZASI ACMANIN TOPLAM MALIYETI STOK DAHIL 1,5 MILYON TL. MAGAZALARIN ORTALAMA GERI DONUS SURESI 1,5-2 YILDIR.
    *ŞİMDİ 10.5 MİLYON DOLAR VE BILANCO: DOGTAS KELEBEK`IN 1C17 SONU ITIBARIYLA 254 MILYON TL NET BORCU (1C17 OZSERMAYESININ 4,7 KATI) VAR. SIRKET BILANCOSUNDA 165 MILYON TL KARSILIGI DOVIZ KISA POZISYONU (175.6 MILYON EURO KISA POZISYONU, 10.5 MILYON DOLAR UZUN POZISYONU).
    Bu riskleri göz önünde bulundurarak pozisyonumun yarısını 4.14 , kalanın yarısını 4.41 den ve bugün tamamını 4.31 den kapattım . yatırım.yapacak arkadaşlara cek cak larla pembe hayaller kurmaları sağlanıyor burda . ha bir de devletin sagladıgı vergi teşfiğide 2018 de olmayacak bu yılda başka uzatılacak mı belli değil . yatırım yaparken tek taraflı bakmasın arkadaşlara belki faydam olur . bu benim son uyarımdır . bunlarla uğraşacak vaktim yok. Uyanan uyanır uyanmayanı zaten zamanı gelince uyandıracaklar . Herkese bol kazançlar . Allah kazançlarının bereketini versin Y.T.D. kaldı ki biz kimiz ki

Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Zamanında 30 haziranda bunu demişiz herkes para kazanmışken uyarmışız . Benim ne kuyruk acım olacak .

Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. yazmayım diyorum ama neyse yazıcam şüphesi olan ortalık bulandirmadan kaybolsun bu hisse duzeltmesini 40 50 kademe birden yapabiliyor bunu yazmıştık ama yine diyorum zerre şüphem yok şu an hissede 80 bin liram var olsa param bi bu kadar daha alırım şu an bu hisse dipte alanlar çok ballı buralardan şu an bu hisse bedava anlayana neyse herkese Hayırlı cumalar

SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 252/967 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •