Sayfa 252/591 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon
Arama sonucu : 4722 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1. Karanlık odaya 400000 girdi. 320 bin le çıktı. Fakat 548146 lot la kapattı.

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Şirket değeri : 65,8 M$
    65 milyon dolar a bu şirketin anca arsa sini alıp inşaatını yaparsın

3.  Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    65 milyon dolar a bu şirketin anca arsa sini alıp inşaatını yaparsın
    Piyasanın güncel fiyatlaması bu.

4. iki arsa var kemalpaşada. daha fazla eder. ihracat olduğu sürece bu ülkede giderler sıfıra yakınsayacaktır. artık nakitle tanışmaya başladı şirket.

5.  Alıntı Originally Posted by mutemmimcuz Yazıyı Oku
    iki arsa var kemalpaşada. daha fazla eder. ihracat olduğu sürece bu ülkede giderler sıfıra yakınsayacaktır. artık nakitle tanışmaya başladı şirket.
    Nakitle tanışmaya başladı derken?? Şirket yıllardır kasasında nakit olan, kar eder durumda ve temettü veren bir şirket. Nakiti olmayan şirket temettü nasıl veya niye versin? Neyi kastettiniz anlamadım.

6.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Nakitle tanışmaya başladı derken?? Şirket yıllardır kasasında nakit olan, kar eder durumda ve temettü veren bir şirket. Nakiti olmayan şirket temettü nasıl veya niye versin? Neyi kastettiniz anlamadım.
    öncekiler mikroydu. ben makro baktığım için öyle söyledim. benim radarıma girmesi için oluk oluk para akması gerekiyor. temettü sınırlaması, patron baskısı gibi uygulamalar yüzünden böyle düşünüyorum artık.

7. Bu durumda Temettü adaletsizliği ( imtiyazlı hisseler) ve patron hakimiyetinin baskısı (bknz Ünlü menkul) yüzünden hissenin radarınıza girme şansı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Bu durumda Temettü adaletsizliği ( imtiyazlı hisseler) ve patron hakimiyetinin baskısı (bknz Ünlü menkul) yüzünden hissenin radarınıza girme şansı yok.
    atıyorum, 300milyon kar etse, yüzde 25ini dağıtmak istese. bize hisse başı 1 tl düşmez mi diyorsunuz?

Sayfa 252/591 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •