Arama sonucu : 4723 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. iki arsa var kemalpaşada. daha fazla eder. ihracat olduğu sürece bu ülkede giderler sıfıra yakınsayacaktır. artık nakitle tanışmaya başladı şirket.

Alıntı Originally Posted by mutemmimcuz Yazıyı Oku
    iki arsa var kemalpaşada. daha fazla eder. ihracat olduğu sürece bu ülkede giderler sıfıra yakınsayacaktır. artık nakitle tanışmaya başladı şirket.
    Nakitle tanışmaya başladı derken?? Şirket yıllardır kasasında nakit olan, kar eder durumda ve temettü veren bir şirket. Nakiti olmayan şirket temettü nasıl veya niye versin? Neyi kastettiniz anlamadım.

3.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Nakitle tanışmaya başladı derken?? Şirket yıllardır kasasında nakit olan, kar eder durumda ve temettü veren bir şirket. Nakiti olmayan şirket temettü nasıl veya niye versin? Neyi kastettiniz anlamadım.
    öncekiler mikroydu. ben makro baktığım için öyle söyledim. benim radarıma girmesi için oluk oluk para akması gerekiyor. temettü sınırlaması, patron baskısı gibi uygulamalar yüzünden böyle düşünüyorum artık.

Bu durumda Temettü adaletsizliği ( imtiyazlı hisseler) ve patron hakimiyetinin baskısı (bknz Ünlü menkul) yüzünden hissenin radarınıza girme şansı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    Bu durumda Temettü adaletsizliği ( imtiyazlı hisseler) ve patron hakimiyetinin baskısı (bknz Ünlü menkul) yüzünden hissenin radarınıza girme şansı yok.
    atıyorum, 300milyon kar etse, yüzde 25ini dağıtmak istese. bize hisse başı 1 tl düşmez mi diyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by mutemmimcuz Yazıyı Oku
    atıyorum, 300milyon kar etse, yüzde 25ini dağıtmak istese. bize hisse başı 1 tl düşmez mi diyorsunuz?
    300M kar mı? Satış hasılatı 9 aylıkta 423M , son çeyrekte 93M. Yıl sonu 520M olarak gerçekleşse, en iyi ihtimalle sermaye civarı kar oluşur. Sizinkisi hayal ötesi bir rakam olmuş.

7.  Alıntı Originally Posted by Gogos Yazıyı Oku
    300M kar mı? Satış hasılatı 9 aylıkta 423M , son çeyrekte 93M. Yıl sonu 520M olarak gerçekleşse, en iyi ihtimalle sermaye civarı kar oluşur. Sizinkisi hayal ötesi bir rakam olmuş.
    300 milyon kar önümüzdeki 5 yılda bile olmaz da son çeyrekteki 93 milyon hasılat tahmini çok az olmuş. Kurlar bu seviyelerde iken son çeyrekte hasılat 130-140 milyondan aşağı olmaz.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •