MRGYO D-da niçin devre kesici olmadı yada oldu da ben mi göremedim? MARTI döke döke gidiyor bu iyi. ytd
MRGYO D-da niçin devre kesici olmadı yada oldu da ben mi göremedim? MARTI döke döke gidiyor bu iyi. ytd
acaba 1.00 a getiripte yarın bedeli açıklıyoruz der mi?
Bedellisi üstünde, zaten
VSP355g cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mrgyo 2 tl oldu nerdeyse biz 1 ustunde duramiyoruz
İnadına dökülmeyeceğim. ne zaman ki MRGYO ile eşitlenirsin ta ki o zaman seninle vedalaşabilirim. ytd.
ikizi mrgyo 1.93 %16.97 bizim kağnı 0.93. :%00
Son düzenleme : neden07; 21-11-2017 saat: 17:49.
Bu nedir ya anlamadım gitti bir türlü 1 in üstünde duramıyoruz.
2.01.2017 06.09.2017 21.11.2017 KAPANIŞLAR
MARTI 0.39 1.27 0.91
MARTIGYO 0.39 0.73 1.94
ORTAKLIK YAPISI SERMAYE 110.000.000
MARTI OTEL İŞLETMELERİ A.Ş.
52.639.998 TL
% 47,85
Yarısına sahip olduğu şirket Mrgyo 1.94 Martı 0.91 sanki bir gariplik var ? Nereye Kadar?
sıkıntı martı da değil, mrgyo yu çok götürdü. son bir yıldır takip edenler bilir. mrgyo baya bir durmuş martıyı götürmüşlerdi. şimdi martı duruyor mrgyo yu götürdü. eğer martıyı götürselerdi daha sonra mrgyo yu götürmeye çalışsalardı bunda zorlanabilirlerdi. spk bedelliyi onaylamayacağını bildikleri halde bedelli hikayesi ile martının yükselmesini önlediler. ta ki ky elindeki malı bıkıp verinceyeye kadar bu tiyatroyu oynayacaklar. ky nın elinden malı aldılar mı bedelli onaylanmadı deyip kağıdı mrgyo nun yanına götürecekler.
ha arada birileri çıkar '' acaba bedelli onaylanmadığı için aşağı verirler mi'' diye yazılar da yazan çakallar yazısını yazar.
bir hisse yatırımcısını hiç mi mutlu etmez işte o hisselerden biri martı dır.
şu duruma göre bedellinin spk tarafından kabul edilmesi olası gözükmüyor. eee bu oyun kime ve niye. acaba mrgyo ya mı sorsak niye diye. martı hissedarları olarak daha varacağımız uzun bir yolumuz var ytd
Yer İmleri