Sayfa 252/441 ÝlkÝlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 2,009 - 2,016 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1.  Alýntý Originally Posted by Tarila Yazýyý Oku
    Merhabalar, Ýtalya'ya yapýlan ihracatý takip edebileceðimiz bir veri var mý?
    Anca sirket bilir....
    Al ya da öde kac sayiyi kapsiyor onu bilen varsa iyi olur.Sanirim azaltarak yenilemislerdi.
    Ytd

"Bir ülkenin baðýmsýzlýðý yabancýlarýn lütuf ve merhametine býrakýlamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
    "Memleketim varsa ben de varým."

2.  Alýntý Originally Posted by Tarila Yazýyý Oku
    Sadece neden italya ya olani sordunuz?Merak ettim....

"Bir ülkenin baðýmsýzlýðý yabancýlarýn lütuf ve merhametine býrakýlamaz."M.Kemal ATATÜRK
    Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.

3.  Alýntý Originally Posted by uzunvade87 Yazýyý Oku

en büyük ihracý oraya yapýyor ya tofaþ o yüzdendir.

4.  Alýntý Originally Posted by Tarila Yazýyý Oku
    burada da illerin sektörlere göre ihracat rakamlarý var. belki iþinize yarar.

https://www.tim.org.tr/tr/ihracat-rakamlari

5.  Alýntý Originally Posted by Hasan. Yazýyý Oku
    en büyük ihracý oraya yapýyor ya tofaþ o yüzdendir.
    Anladim...sunumlarda bircok farkli ulke var.Kuzey Amerika bile var;)
    Bakalim ileride.neler olacak?
    Ytd

6.  Alýntý Originally Posted by uzunvade87 Yazýyý Oku

Sn Hasan.'nýn dediði gibi en büyük ihraç oraya yapýlýyor ve en net daralmaya da orasý sebep olmuþ ama 3. çeyrekte düzelme var mý diye merak ettim..

Bilgi paylaþan herkese çok teþekkür ederim, bol kazançlar

7.  Alýntý Originally Posted by Tarila Yazýyý Oku
    Sn Hasan.'nýn dediði gibi en büyük ihraç oraya yapýlýyor ve en net daralmaya da orasý sebep olmuþ ama 3. çeyrekte düzelme var mý diye merak ettim..

Bilgi paylaþan herkese çok teþekkür ederim, bol kazançlar
    Anladim dogru haklisiniz...
    Ama ihracat kasý güclu ileride telafi eder bu daralmalari..
    Ben pandemi surecinde elimdeki otomotiv sirketlerini arayip elektrikli arac islerini soruyordum.
    250 milyar euro yakin tesvik hazirladilar elektrikli arac alimi tesvigi icin tabiatiyla onumuzdeki yillarda bu tarzda ds ihracatini destekleyecektir diye dusunuyorum
    Ytd elbette..
    Farkli bilgiler guzel oluyor gozden kacanlari netlestiriyorlar ben de tesekkur ederim .....

8. Egea, 50.116 adet ile Türkiye içinde 2020 yýlýnýn en çok satan aracý olmuþ.

Sayfa 252/441 ÝlkÝlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •