Sayfa 252/969 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,427
    Biz satmadan çıkmaz diyenlere inat biz hep alıyoruz ve bunu hep yapıyoruz .
    SAdece yapmakla kalmıyoruz bundan da zevk alıyoruz ve aldırıyoruz .

ISGSY Yönetimi Yıl sonunda başarılarına göre prim alacaklar bakalım primler ne olacak . Primler NORMAL ise ISYAT ve IS Grubu az da olsa prim dağıtacak bu da hisseyi AL Demektir .Bu sonuçlar ile normalde Müdür kovulur idi , kovmak ne demek al sana prim denirse ,

Alınacak tek ders var :
    Demek ki yönetim şu ana kadar gerçekleşen her şeyi planlamış .
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    Almaya devam ederseniz gitmez.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

3.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ucuz değil hisse bedava ama daha da bedava olabilir ta ki birileri konuşana kadar . ISYAT Ana ortak iken tahtaya 100 K lot koyamazsın kardeş yazdıklarından olayı tam anlayamamışsın yada milleti yanlış yönlendiriyorsun . O LOt lar ISYAt ın haberi olmadan ko-na-maz . Koyanın maliyeti belli 3 TL , tek tuş aldı ISYAT diyelim ne olacak ? Dimi .
    Arkadaş 2-5 % Arası zararına satarsın 85% zararına ne satıyorsun hiç mi grafiklere bakmıyorsun . 2 sayfa önce grafik koydum 4 yıldır alıyorum düşüyor diyorum , Dolar endex çıkarken . Ne demek zararına satarsın . Ev örnekleri filan vermeler de ne oluyor . ISGSY ye ev parası koyan biri bu gün itibarı ile Köpek kulübesi alır . Komik ama gerçek budur . EV koyan biri an itibarı ile batmıştır zaten . ISYAT ın zararı neden sineye çektiğini sorarsanız KY nın sürekli almasıdır . Kendi adıma ben Hala alıyorum . Ben ne kadar batıyorsam o da o kadar batıyor . Kısaca ben ne kadar alıyorsam o da o kadar alıyor . Yoksa Yönetime sorarlar mallar nerde diye .
    Diğer konu çok net Ben Asla ZARARINA mal satmam , ZArardaysam daha çok alırım . Bilanço sahte haber yok değerlemeler 65% aşağıda . O Yüzden alırım ve Düşerse daha çok alırım daha da düşerse gene alırım . Kısaca ben sadece alış tarafındayım .
    Kendinizce teoriler kurmuş ve o dünyada yaşıyorsunuz.

Ben 92 den beri hisse alır satarım. Bütün param ile hisse alır satarım. Yani bahsettiğiniz 100-200 bin tl lik rakamları bu ISGSY hissesinde de alıp sattığım oldu ve ISYAT a felan danışmadım izin almadım.

Ve inanın daha önce bir şekilde paraya ihtiyacım olduğunda da kaçsa kaç sattım.

4. Bugünlerde hacim artınca geçmişe göz attım.
    Ekim 2016 da tek günlük bir zirve var, Haziran 2017 de benzer bir gün tekrar etmiş.

O tarihlerdeki işlemlerin zararına da olsa çıkış olduğunu varsayıyorum.
    Bugünkü durum biraz farklı olabilir. Hacim sürüyor. Eğer birilerinin yönlendirmesine kalsaydı arada durup geri çekilme beklerdim. Anlaşılan o ki satıcı olduğu kadar alıcı da var.

İşyat onu yaptı filanca bunu yaptı konularına hiç girmeden klasik boğa/ayı bakış açısıyla yorumlanırsa kimin baskın olduğu sonucu belirler.

Judo/güreş gibi sporlarda kuvvet tekniği bozar denir, borsa için de geçerlidir.

5. Hacim de ufak bir artış var evet ama uzun vadeli grafikte bakınca öyle aman aman da değil.

Hacimde çok ciddi artışı genelde el değiştirme sinyali olarak algılanır.

Takip ettiğim grafik bu şu anda.1.5 altı kapatmaz ise yukarı yönlü hareketin devamını bekliyorum şahsen.

Tabii bu 1-2 gün için konuşmuyorum 1 yıl diyelim.

6. 70-71 arasinda savas cikti,

Seker yatirimdan 1,71den 3bin lot alarak savasta kucuk muttefik oldum.

7.  Alıntı Originally Posted by gucluu Yazıyı Oku
    Hacim de ufak bir artış var evet ama uzun vadeli grafikte bakınca öyle aman aman da değil.

Hacimde çok ciddi artışı genelde el değiştirme sinyali olarak algılanır.

Takip ettiğim grafik bu şu anda.1.5 altı kapatmaz ise yukarı yönlü hareketin devamını bekliyorum şahsen.

Tabii bu 1-2 gün için konuşmuyorum 1 yıl diyelim.

Paylaşım için teşekkürler, mera gibi yemyeşil işlemsiz uzun dönemlerden sonra bir parça alevlenme görmek güzel.

Dediğiniz gibi henüz ateş aldı diyemeyiz, tutuşma biraz daha sürerse ( 1-2 hafta daha) yeni yılda pozisyon almak isteyen biraz hesap kitaptan anlayan öncü kuvvetler burayı iyice desteklerler.

Ocak sonunda raporlar açıklanınca defteri yeniden açar malların kıymetini gözden geçiririz.

Sonrası daha tutuşmalı olur varsayımındayım.

8. Benim gözlemleyebildiğim kadarıyla 1,50'lerden yaptığı ani atak içi boş bir hareket.

Birkaç tane küçük aracı kurumun elinde oyuncak oldu hisse. Hergün yüzbinlerce lot işlem yaptılar, gün sonunda az sayıda mal kaldı ellerinde, alış-satış ortalamalarına da bakınca 1 2 kademede güzel trade ettiler. Hepsi bu. 50 Bin lot hisse almak için 500 bin lotluk hacim yarattılar. Böyle mal toplamak falan olmaz.

Yatırımcı açısından iyi yanı ne oldu; 1.55 civarı biyerlerden kapanacak hisse seneyi 1.70 üzerinde kapattı. Portföy büyüklükleri biraz arttı.

Ama sonuç olarak bu %10'luk yükselişte bir haber veya beklenti nedeniyle hisse alan birileri oldu mu? Takaslara bakıldığı kadarıyla olmadı.

Hatta yabancının az da olsa bir miktar satışı oldu.

Benim gördüklerim bunlar. İnşallah yanılıyorumdur ve son günlerdeki hareketin altı doludur.
    "The Allied cause had floated to victory upon a wave of oil"

Sayfa 252/969 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •