Originally Posted by
Lonely_Trader
Onların yapmak istediğide bu , her seferinde satmadığımıza pişman etmek .... bunu defalarca tekrarlayıp , bir gün sırayla bıkmamızı istiyorlar , sonrasında bizlerdekini toplayıp , Cehenneme kadar yol almayı düşünüyorlar !!!
2010 yılında AKSA akrilik senetlerim vardı...... oradada ne oyunlar dümenler döndü, yıllarca yatırımcıyı ezdiler bıktırdılar..... 700 bin tl lik portföyümün en az 400-500 bini AKSA akrilikte idi.... 230 bin tl si ile bugün oturduğum dairemi satın almıştım..... kalanıda , fabrika yangını falan filan derken satmıştım..... bugün baktığımda AKSA akriliklere dokunmasaydım 20 milyon tl lik hissem yılda 2 milyon tl temettü gelirim olcaktı..... Kafayı yemeden durmak zor !!!
Şimdi Vesbe yi de verirsem , 5 sene sonra yine kafayı yiceğimi biliyorum !!!!! O yüzden , dua ediyorum , şu eskiden klinik olarak kullandığım daireme , bir yatırımcı çıksa , iş amaçlı alsada , bende tüm parasını VESBE ye gömsem ve 5 yıllık bir yatırımla burada bekleyip , sonra oh be desem..... bu hedefime tek engel bu zamanda daire alıcak yatırımcıyı bulmak şimdilik zor !!!! bir mucize olurda satabilirsem , çok mutlu olucam !!!! Patron sana ortak olacağım !!!!
Sen açgözlülüğünle her ne kadar bizde ki pozisyonları almayı hedefliyor olsanda , ben senin şirkete uzun vadeli ortak kalmayı hayal ediyorum !!!!
---------------------------
yatırım tavsiyesi değildir....
Yer İmleri