Sayfa 252/884 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1.  Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    Ak yatirimdaki oyuncu işini biliyor.
    Ak yatırım ve Yatırım Finansmandan 2-3 gündür aşağı bu hisseyi basan kimse , usd daki hareketi ve piyasadaki olacakları bilen biri ....

Olasıdır ki PAtron un hesapları , yada ekonomi ile ilgili sağlam duyumları olan biri .... Başka manası olamaz , VESBE de böylesine bilanço sonrası , bu şekilde aşağı basıcaksın.... ve bu fırsat gününde geri toplucaksın...

Neyse bu kurlarla VESBE de yıl sonu hisse başı kar 2.5 tl ve üstü olur . böyle giderse 2020 deki hedeflerime sanırım 2019 da ulaşmış olacağız....

yatırım tavsiyesi değildir...

2. Adam bizi ne ....i be. Mal gibi satmadim 11.80 lerde

3.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Adam bizi ne ....i be. Mal gibi satmadim 11.80 lerde
    Onların yapmak istediğide bu , her seferinde satmadığımıza pişman etmek .... bunu defalarca tekrarlayıp , bir gün sırayla bıkmamızı istiyorlar , sonrasında bizlerdekini toplayıp , Cehenneme kadar yol almayı düşünüyorlar !!!

2010 yılında AKSA akrilik senetlerim vardı...... oradada ne oyunlar dümenler döndü, yıllarca yatırımcıyı ezdiler bıktırdılar..... 700 bin tl lik portföyümün en az 400-500 bini AKSA akrilikte idi.... 230 bin tl si ile bugün oturduğum dairemi satın almıştım..... kalanıda , fabrika yangını falan filan derken satmıştım..... bugün baktığımda AKSA akriliklere dokunmasaydım 20 milyon tl lik hissem yılda 2 milyon tl temettü gelirim olcaktı..... Kafayı yemeden durmak zor !!!

Şimdi Vesbe yi de verirsem , 5 sene sonra yine kafayı yiceğimi biliyorum !!!!! O yüzden , dua ediyorum , şu eskiden klinik olarak kullandığım daireme , bir yatırımcı çıksa , iş amaçlı alsada , bende tüm parasını VESBE ye gömsem ve 5 yıllık bir yatırımla burada bekleyip , sonra oh be desem..... bu hedefime tek engel bu zamanda daire alıcak yatırımcıyı bulmak şimdilik zor !!!! bir mucize olurda satabilirsem , çok mutlu olucam !!!! Patron sana ortak olacağım !!!!

Sen açgözlülüğünle her ne kadar bizde ki pozisyonları almayı hedefliyor olsanda , ben senin şirkete uzun vadeli ortak kalmayı hayal ediyorum !!!!

---------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir....

4.  Alıntı Originally Posted by Lonely_Trader Yazıyı Oku
    Onların yapmak istediğide bu , her seferinde satmadığımıza pişman etmek .... bunu defalarca tekrarlayıp , bir gün sırayla bıkmamızı istiyorlar , sonrasında bizlerdekini toplayıp , Cehenneme kadar yol almayı düşünüyorlar !!!

2010 yılında AKSA akrilik senetlerim vardı...... oradada ne oyunlar dümenler döndü, yıllarca yatırımcıyı ezdiler bıktırdılar..... 700 bin tl lik portföyümün en az 400-500 bini AKSA akrilikte idi.... 230 bin tl si ile bugün oturduğum dairemi satın almıştım..... kalanıda , fabrika yangını falan filan derken satmıştım..... bugün baktığımda AKSA akriliklere dokunmasaydım 20 milyon tl lik hissem yılda 2 milyon tl temettü gelirim olcaktı..... Kafayı yemeden durmak zor !!!

Şimdi Vesbe yi de verirsem , 5 sene sonra yine kafayı yiceğimi biliyorum !!!!! O yüzden , dua ediyorum , şu eskiden klinik olarak kullandığım daireme , bir yatırımcı çıksa , iş amaçlı alsada , bende tüm parasını VESBE ye gömsem ve 5 yıllık bir yatırımla burada bekleyip , sonra oh be desem..... bu hedefime tek engel bu zamanda daire alıcak yatırımcıyı bulmak şimdilik zor !!!! bir mucize olurda satabilirsem , çok mutlu olucam !!!! Patron sana ortak olacağım !!!!

Sen açgözlülüğünle her ne kadar bizde ki pozisyonları almayı hedefliyor olsanda , ben senin şirkete uzun vadeli ortak kalmayı hayal ediyorum !!!!

---------------------------
    yatırım tavsiyesi değildir....
    Sayın Lonely
    Öyle diyoruz da ben 2 yıldır Vesbe deyim. Beni bitirdi , 5 yıl sonra ne oluruz ciddi şüpheye düştüm.
    Pztesi nasıl olacak acaba, endişe sardı.

5. Kurlar bu şekilde devam ederse iç piyasada satışlar iyice düşer vesbe satışlarının çoğunu dışarıya yapıyor fazlasıyla telafi edecektir.
    Zorlu, enerji tarafından büyük darbe yedi hatta Vestel kur ve faiz yüzünden olumsuz etkilenecek acaba vesbe yi kurtarıcı olarak gorurlermi.

6.  Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    Kurlar bu şekilde devam ederse iç piyasada satışlar iyice düşer vesbe satışlarının çoğunu dışarıya yapıyor fazlasıyla telafi edecektir.
    Zorlu, enerji tarafından büyük darbe yedi hatta Vestel kur ve faiz yüzünden olumsuz etkilenecek acaba vesbe yi kurtarıcı olarak gorurlermi.
    Vesbe nin ihracat oranı yuzde 80, bu kurlarla yuzde 90 a yaklaşacaktır. Zorlu enerji zor durumda , çok zararı var. Vesbe gibi altın yumurtlayan şirketi Zoren için gözden çıkarırlarmı, göreceğiz. Ama Vestel den para aktarıyorlar diye duyuyorum. Lg ile dedikodular çıktı. Ben LG nin vestel elektronik e değil , Vesbe ye talip olduğunu düşünüyorum. Genel olarak Kore lilerin 1 yıla yayılan pazarlık dönemi oluyor. Ben bunun dedikodu nun ötesinde olduğunu düşünüyorum. Göreceğiz

7. Akyatirim sattıklarını geri almış gibi. Alima devam edermi acap

8.  Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Akyatirim sattıklarını geri almış gibi. Alima devam edermi acap
    Zannetmiyorum, loney Trader in dediği gibi maksat elimizdeki Kerim almak olabilir.

Sayfa 252/884 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •