Tahmini açılış fiyatı 1.01-1.02 olacak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tahmini açılış fiyatı 1.01-1.02 olacak
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha bu saatten yüksek hareket olmaz. 0,95 1.05 aralığında gezeler.
Sn.Dudu nun kulakları çınlasın.😊
Huzurla temettumuzu bekliyoruz.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu temettü ilaç gibi bişey be kardeşim ,bide birazdaha yukarılara çıksa 1,20 - 1,25 gibi felan kaymaklı ekmek kadayıfı olacak.
Ev almak için min olması gereken para 100 bin ama işyat in 1 lira yetiyor ülkede he deyince herkes ev alamıyor almak istese bile ancak 1 lirası olan ve almak şateyen herkes alabiliyor ev işe il yatı niye kıtaslıyLımmki iş yatı jisselerle ile kıyaslarız
Evide başka taşınmaxlarla kıyaslamalıyız
İşciyim ben şu an başka ğlkelerde yaşayan iyi gelire sahip çalışankamı kıyaslıtayım uoksa 3 dünya ülkedindeki az gelire göremi kıyaslamalıyım gelirimi
Yani elimizdeki yatırım enstrümanları belli hüseyin bey.Gayrımenkul,faiz,döviz,borsa bu dördü arasında dolanıp duruyor herkes,bazen o karlı oluyor bazen bu.Az parası olan elbet gayrımenkul değil de diğerlerini düşünmeli.Ama para azken de faize para yatırılabilir döviz alınabilir.O argumanınız sade gayrımenkulu dışlar sizin açınızdan.Mesela parası eve yeten biri de sadece mantıklı olmadığını düşündüğünden ev almayabilir döviz faiz ya da borsayı düşünebilir.Bence en önemli nokta ister 1 lira olsun, ister 1000, ister 1 milyon olsun önemli olan sermayeyi hep büyütebilmek zarar etmemek.Saygılar.
HISIM arkadaşımızı merak ediyorum ya.
Ne oldu bu arkadaş bıçak gibi kesildi topikten.
Bu güne kadar 50 sefer bişeyler karalamisti(yazmıştı demek istedim) buralarda.
Yazmasa izleyici dahi olsa haberimiz olurdu.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri