Sayfa 252/996 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VI

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Torpilliler birbirine bulaştıracak ellam
    Tabi ki biz kim kopegiz ki torpillilere bulastiralim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Tom hanks ve eşi tedavi oldu ve taburcu oldular.Hep olumsuz haberler veriliyor.Buda burada dursun.63 yaşında şeker hastası ve kısa sürede iyileşti.
    Tom banka İlluminatinin has adami olarak bu konuda (yoksa senaryo mu bilmiyorum demeli) mesajı verdi ve gitti demeye getiriyor komplocular....ne mesajiysa artık..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Saraydan kız kaçırması vardı Mozartin ...

Bizde karantinadan kız kacirmalar başlamış...

Bu laubalilikle bir kaç haftaya hasta sayısı nereye çıkar hep birlikte göreceğiz...

Ciddiyete disipline sopasiz gelmemeye alışkın ve de yatkin bir toplumuz. İşimiz zor bu hastalıkla.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Lokum tarifi mi bu nedir
    Net gözükmüyo
    Dostum sen de virüs olsa da lüpletecek gibisin maşallah.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

5.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Hep Amerika, Amerika diyoruz ama bu virüs işinden Çin çok kazançlı çıkacak gibi bir his var bende.
    Yabanci kaynaklarin bazilari, Cin'in hastaligi kontrol altina aldigi haberini geciyorlar.

Italya, AB'li ortaklarindan oksijen tupu talep etmis, tek bir tup vermemis ortaklari, fakat Cin, aninda yardimci doktorlari ile birlikte ucak dolusu oksijen tupunu yigmis Italya'ya.

Bu bilgiler icin link-kaynak veremiyorum, Kanada'dan bir arkadasim telefonda anlatti.

Herhalde orada seffaf bir yayincilik var ki, bunlari tv'lerden ogreniyorlar.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Yabanci kaynaklarin bazilari, Cin'in hastaligi kontrol altina aldigi haberini geciyorlar.

Italya, AB'li ortaklarindan oksijen tupu talep etmis, tek bir tup vermemis ortaklari, fakat Cin, aninda yardimci doktorlari ile birlikte ucak dolusu oksijen tupunu yigmis Italya'ya.

Bu bilgiler icin link-kaynak veremiyorum, Kanada'dan bir arkadasim telefonda anlatti.

İnternette 1,2 milyon maske gönderdiği ve sonrasında doktor ilettiği mevcut. Şu anda dünyanın solunum cihazı ihtiyacını sağlayabilecek tek ülke. Diğerleri kendilerine saklıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Ne mübarek insan bu Çin'li yoldaşlar...
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 252/996 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •