Sayfa 252/1006 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. 2.5 luk baldo pirinç 50 kağıt olmuş yuh be

5 yıllık CDS ler bu gün 419 olmuş.!!
    Banka hisselerinde çöküş devam edecek.!!
    Borsadan uzak durmakta fayda var.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    Seçimden sonra doğrular yapılırsa Türkiye 2 senede toparlar kendini, karabataklarda çıktıkları yere geri dönerler. Bir sonraki krize kadar!!!
    Aslında Türkiye potansiyeli çok yüksek bir ülke. Ancak bu kaynakların büyük çoğunluğu kamudaki israf ile maalesef tüketiliyor. Bir 10 yıl daha bu şekilde yönetilmeye devam ederse potansiyeli de bitmiş olacak. Nüfus yaşlanıyor ve artış hızımız düştü. Alttan iyi eğitim görmeyen bir nesil geliyor. Bu nesil Türkiye'yi ileriye taşıyamaz.
    Kişilere ve partilere takılmadan yönetim sisteminin yanlış olduğunu görmek lazım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Ucuzluk marketlerine degil mahalle marketlerine bir baksinlar fahiş fiyat neymis görsünler.adam rize cayina öyle bi fiyat koymus .Çay rizeden degil Hindistan'dan deve kervaniyla geliyor zannedersin bu kadar fark olurmu diyen yok.

5. Mevduat vade günü gelince PPZ ye geçtim. Ytd.

Döviz + Fon + Viop sepetine devam. Ytd.

Seçimlere 3 ay kala Bist kumarhanesinden hisse almaya başlarım. Ytd.

Not: Oyak grubundan Temettü hissemi taşımaya devam ediyorum.
    Son düzenleme : kafkaf; 24-09-2021 saat: 16:33.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. 9.18 ve üstü dolar pozisyonu kademeli satış için uygun.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ne zaman sattığına bağlı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Yıldız Holding: (Murat Ülker'in açıklamaları) Cumhurbaşkanımızın açıklamalarından günler önce yapılan bu değerlendirmenin, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bir cevap niteliği taşıdığına yönelik yorum ve iddialar kesinlikle art niyetli
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Sayfa 252/1006 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •