Sayfa 252/1002 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

TCMB: Enflasyonda son dönemde gözlenen yükselişte; gıda ve başta enerji olmak üzere ithalat fiyatlarındaki artışlar ile tedarik süreçlerindeki aksaklıklar gibi arz yönlü unsurlar, yönetilen/yönlendirilen fiyatlardaki artışlar ve talep gelişmeleri etkili olmaktadır

TCMB: Para politikası duruşunda yapılan güncellemenin ticari krediler üzerinde olumlu etkileri görülmeye başlamıştır. Bunun yanında, bireysel kredilerle ilgili gelişmeler yakından takip edilmektedir

TCMB: Kurul, para politikasının etkileyebildiği talep unsurları, çekirdek enflasyon gelişmeleri ve arz şoklarının yarattığı etkilerin ayrıştırılmasına yönelik analizleri değerlendirerek politika faizinin 100 baz puan indirilerek yüzde 15 olarak belirlenmesine karar vermiştir

TCMB: Kurul, arz yönlü ve para politikası etki alanı dışındaki faktörlerin fiyat artışları üzerinde oluşturduğu geçici etkilerin 2022 yılının ilk yarısı boyunca da etkisini sürdürmesini beklemektedir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Abi şaka da mı yapmıyak)) ?

TCMB: Kurul, bu etkilerin ima ettiği sınırlı alanın kullanımını Aralık ayında tamamlamayı değerlendirecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Kemal Kılıçdaroğlu : Artık DUR Erdoğan! HemenSeçim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159

6. https://eksisozluk.com/gerdek-namazi...6018?a=popular
    Melmeketin sırtı yere gelmez aga
    Cunup batı hezimete ugruyeceeekkkk

bloomberg tv de ekonomistler konuşuyor...bir kısmı akademisyen..

tahmin yapmaktan kaçındı bir kısmı faiz konusunda..diyorlarki : buyapılanlar bildiğimiz bilimsel , akademik kalıplara uymuyor..
    MEALİ : saldım çayıra mevlam kayıra
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

[QUOTE=Moruk;5622489]https://eksisozluk.com/gerdek-namazi...6018?a=popular
    Melmeketin sırtı yere gelmez aga
    Cunup batı hezimete ugruyeceeekkkk[/QUOTE

.......................................
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Sayfa 252/1002 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız