Sayfa 252/674 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon
Arama sonucu : 5390 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    gelecek 5 yıllık hedefim 200 tl...bol şans..ytd
    böyle 5 yılda olacaksa satalım gitsin daha iyi

2.  Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    Bugün 32 tl'ye yaptığın alışverişi 5 yıl sonra 200 tl'ye yapacağın için elde var sıfır olacak.

Son 5 yıldaysa inanılmaz bir kaybı var Aselsan'ın. 5 sene önce 14 tl'ydi.

Ama 5 sene önce yaptığın 14 liralık alışverişi bugün 32 liraya yapamıyorsun. 100 liraya yapıyorsun. Yani Aselsan yarın seans açılışında 3 kat artsa dahi 5 yıl boyunca aselsanda boşuna beklemiş, reelde tek kuruş kazanamamış olacaktık. Şuansa paramızın üçte ikisi uçtu.

Madeni 1 lirayı yazı tura atmak için havaya fırlatıyorum, geri düşen 90 kuruş oluyor.

Öyle itibarsızlaştırdılar paramızı.

O yüzden bu adamlar görev başında oldukça herkes hesabını kitabını dolar üzerinden yapsın.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk
    Yaptık 6 USD diyoruz sen uçmuşsun diyorlar. Ben ne yapayım. Tek bildiğim bu topiclerde 6-9 ay çok eğlencez.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. Gider mi sn. Zdx?

Aselsan da bir sorun mu var? Çok tecrübeli çok fazla sayıda personeli ayrılıyor takip edebildiğim kadarıyla. Sirket içinde bir tasfiye mi var bilen arkadaşlar var mı? Dikkatimi çekti.
     Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Yaptık 6 USD diyoruz sen uçmuşsun diyorlar. Ben ne yapayım. Tek bildiğim bu topiclerde 6-9 ay çok eğlencez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,428
    ASELSAN yabancı oranı 5 Ekim 2022 % 24,61. 6 Ekim 2022 % 23,66.
    Fark % -0,95. Hisse kapanış fiyatı: 31,44 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Gider mi sn. Zdx?

Aselsan da bir sorun mu var? Çok tecrübeli çok fazla sayıda personeli ayrılıyor takip edebildiğim kadarıyla. Sirket içinde bir tasfiye mi var bilen arkadaşlar var mı? Dikkatimi çekti.
    Bu konularla ilgili hiç bilgim yok olsa da ortada yazmaz özelinize mutlaka yazardım.Ama ne 1,4 usd ye ne de 1,7 uSd ye Aselsan falan olmaz.Bunun dışında inanın bana hiçbirşeyle ilgilenmiyorum.İsterse dünya yansın. Hakkımızda hayırlısı.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. Herkese bol kazanç olsun.
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

7.  Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
    Herkese bol kazanç olsun.
    Teşekkür ederim.Sizede bol kazanclar..

8.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    gelecek 5 yıllık hedefim 200 tl...bol şans..ytd
    Bu değere kazanç yüzdelik olarak keşke Enflasyondan arındırılmış değer olarak hesaplayabilsek her yıl Tek haneli enflasyon görsek güzel bir kazanç olurdu.

yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 252/674 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •