-
BENDEN SONRA TUFAN
İyi Parti İBB Meclis Üyesi Ali Kıdık, Atatürk havalimanında yıkımın fiziken başladığı görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.
Metro bağlantılı, 100 milyon kapasiteli, şehir merkezininde, eşsiz benzersiz örnek havalimanı Atatürk havalimanınında geriye dönüşü olmayan öperasyon başladı.
Karadenizde havalimanınız batsın !!!
-
Kaftancıoğlu : "Yarın saat 11.00'de Atatürk Havalimanına gidiyoruz. Atatürk'e, doğaya, kente düşman olanlara bir çift sözümüz var. Doğa dostu kurumlar ve kişileri bekliyoruz"
Haydi İstanbullular, biraz destek olun.
Ben ÇEŞME mitingindeyim.
-
Takımlarını küme düşüren teknik direktörler
Takımlarına 5 - 6 maç üst üste kaybettirenler
Şirketlerinin performansını düşürenler
Genel müdür oldukları şirketleri batıranlar
İstifa eder veya ettirilir.
Ama ülkelerini zarar ettirenler veya batıranlar koltuklarında oturmaya devam eder.
Vatandaşlarının alım gücünü düşürenler koltuklarında oturmaya devam ederler.
Geçen gün otogardaydım.
Roman mahallesinden gelmiş 100'lerce kişi, en büyük asker bizim asker diye 2 asker uğurluyor.
En büyük asker sizin asker değil, en gariban asker, sizin asker.
Bir de güle oynaya uğurluyorsunuz !!!
-
-
Esenyurt haberi sıkıntı...
1. Çinko..
umarım tombala olmadan önce halledilir.
Memento mori
-
Greenpeace üyeleri, Rus yakıtı taşıyan Yunan tankerinin İngiltere limanına girişini engelledi.
Greenpeace aktivistleri Rus yakıtı taşıyan bir geminin İngiltere limanına girmesine engel oldu. Örgütün temsilcilerinden Georgia Whitaker, "İngiltere'den gelen fosil yakıt parası hala savaş kasasını finanse ediyor" dedi.
Bunlar gerçek.
Ülkeyi yönetenler değil, yönetilenler karakter koyar.
-
ORC Araştırma; AKP, CHP ve İyi Partinin son 15 aydaki oy değişimini açıkladı. Buna göre şubat 2021'de yüzde 36.8 olan AKP'nin oy oranı, mayıs 2022'de yüzde 28'e düştü.
Bu Türk milleti için yüz karasıdır.
Bu aşşağılık ittifakın oyları SIFIRLANMALIDIR.
MHP + AKP = 0 olmalıdır.
Halkın, vatan millet oylarıyla kandırılmaması sağlanmalıdır.
-
ŞEYTAN Allah bir dese inanmayacaksın.
Merkez Bankası rezervleri, yaklaşık eksi 66 milyar dolar olan tarihi dibe yeniden yaklaştı.
Ben gelir vergisi veriyorum.
Bordromdan otomatik kesiliyor.
Üstüne astronomik, sigara içtin vergisi, içki tükettin vergisi, arabanla gezdin vergisi alamazsın!!!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri