Sayfa 252/993 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayhan başkan bile vermiştir hemşehri ayağına belki
    Ayhan Baskan, siyasilerin memleketlerine gore degil, parti programlarina gore oy verir,butun akilli adamlar gibi.

2. Benim enişte kökten milli görüşçü akp ye oy vermez CHP ye verir ama hepsi aynı değil. Bende veririm gerekirse ama Kılıçdaroğlunun aday olması RTE nin kazanması demektir ben %10 dan fazla fark olmazsa kaybederiz düşüncesini taşıyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Ayhan Baskan, siyasilerin memleketlerine gore degil, parti programlarina gore oy verir,butun akilli adamlar gibi.
    Ayhan başkanın zekası ve ileri görüşü herkeste yok ki.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim enişte kökten milli görüşçü akp ye oy vermez CHP ye verir ama hepsi aynı değil. Bende veririm gerekirse ama Kılıçdaroğlunun aday olması RTE nin kazanması demektir ben %10 dan fazla fark olmazsa kaybederiz düşüncesini taşıyorum
    Bence yaniliyorsun.

Gecmiste yanildigin gibi.

5. Ben namaz kılarım ama en yakın dostlarım arkadaşlarımın hepsi içer ben o içen dost ve arkadaşlarımın kılını başkalarına değişmem. 7 yıldır felcim en Ufak bir sıkıntım da hep onları yanımda gördüm.

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bence yaniliyorsun.

Gecmiste yanildigin gibi.
    Metropol araştırma başabaş gibi Kılıçdaroğlu aday olursa kazanır mı diyorsunuz

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hayir.

6'li masanin gosterecegi CB adayina oy verecegim diyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    ben boş prezervatif kılıfını aday göstersinler ona oy vereceğim diyorum, içi dolu olursa biraz düşünürüm..

Sayfa 252/993 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •