Originally Posted by
BURSA16
yazmayım diyorum ama neyse yazıcam şüphesi olan ortalık bulandirmadan kaybolsun bu hisse duzeltmesini 40 50 kademe birden yapabiliyor bunu yazmıştık ama yine diyorum zerre şüphem yok şu an hissede 80 bin liram var olsa param bi bu kadar daha alırım şu an bu hisse dipte alanlar çok ballı buralardan şu an bu hisse bedava anlayana neyse herkese Hayırlı cumalar
SM-A500H cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bursa16 arkadaşa ek olarak dün yazmıştım yine yazıyorum biz bu düzeltmeyi ilk kez görmedik şuana kadar 4,55 den yola çıkarsak %10 oranında düşüş yaşadı daha önce %13 civarında düşüşünüde gördüm ve hatta o zaman 2,55 den almadığım için çok pişman oldum şuan param olsa bende yeniden alırdım.
riske girmek istemeyenler almasın tabi daha iyi kazanacağı bildiği bir hisse varsa satsın gitsin ordan alsın bu kişinin kendi kararı ama burayı ne ağlama duvarına çevirip panik yaratalım ne de felaket tellallığı.
mesela benim şuan bir miktar paraya ihtiyacım var ama hissenin düzeltmesini yapmasını bekliyorum en kötü 4,45 lerden bir kısmını vereceğim belki daha iyi kazanacağım hisse bulursam oraya gideceğim bir miktar hisseyle ama hisse şuan normal yatay seyredecek gibi bir süre en kötü ihtimal 15 temmuza kadar.
yazdıklarım "keşke benim olsa" anlamı taşır yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri