Sayfa 253/690 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Hayırlısı...msgyo aldım.çok zekiyimdir...arada bir böyle kanım kaynar.elimde o an ne varsa satarım,dur şundan bir vole vurayim geleyim derim.vole vurulan ben olurum,çıktığım hisse kaçar,aldığım düşer...mesala 2,80 den ihmlg aldım,vole vurayim dedim.2,07 den çıktım..😢.bugün onun yerine msgyo aldım,sözde acisini çıkaracağım...ha bundan 10 gün önce 6 'dan alıp,aynı fiyatlardan satmistim bu serefsizi.hisse 12 oldu.....vay ben nerelere gidem,kafamı nerelere vurem.....neye el atsam kurutuyorum...

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Ha bu serefsize sonsuz izin,yeterki bununla kalsın..ben satayimda uçsun...en azından biraz moreller düzelir

3.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Hayırlısı...msgyo aldım.çok zekiyimdir...arada bir böyle kanım kaynar.elimde o an ne varsa satarım,dur şundan bir vole vurayim geleyim derim.vole vurulan ben olurum,çıktığım hisse kaçar,aldığım düşer...mesala 2,80 den ihmlg aldım,vole vurayim dedim.2,07 den çıktım..��.bugün onun yerine msgyo aldım,sözde acisini çıkaracağım...ha bundan 10 gün önce 6 'dan alıp,aynı fiyatlardan satmistim bu serefsizi.hisse 12 oldu.....vay ben nerelere gidem,kafamı nerelere vurem.....neye el atsam kurutuyorum...

Merhaba Batık Kardeşim,

Daha önce de yazılmıştı da, Çok hareket ediyorsun kardeşim. Voli vurabilmek için, içeriden bilgi alman gerekir. O bilgiyi de alamazsın. Hislerine göre gitme kardeşim.

Kararını ver ve orada bir süre kal. 10 sene öncesine kadar ben de çok hareket ederdim. Aynı anlattığın gibi olurdu. Bu şekilde para o kadar hızlı erir ki farkında dahi olmazsın. Elinde tuttuğun hisselere odaklan kardeşim.

Sağlığını kaybedersin...Dünyayı üzerine yapsalar da umurunda olmaz kardeşim. Kal sağlıcakla...

Saygılar,

Alıntı Originally Posted by ercanbay Yazıyı Oku
    Merhaba Batık Kardeşim,

Daha önce de yazılmıştı da, Çok hareket ediyorsun kardeşim. Voli vurabilmek için, içeriden bilgi alman gerekir. O bilgiyi de alamazsın. Hislerine göre gitme kardeşim.

Kararını ver ve orada bir süre kal. 10 sene öncesine kadar ben de çok hareket ederdim. Aynı anlattığın gibi olurdu. Bu şekilde para o kadar hızlı erir ki farkında dahi olmazsın. Elinde tuttuğun hisselere odaklan kardeşim.

Sağlığını kaybedersin...Dünyayı üzerine yapsalar da umurunda olmaz kardeşim. Kal sağlıcakla...

Saygılar,
    İnşallah yapabilirim sayın ağbim...bu biraz da zincirin halkaları gibi birşey,biryerden kactimi,hadi diğerinden bulayim,ondan da kaçtimi hadi şuradan derken,bir girdapta biliyor insan kendini...Allah razı olsun ağbi..,inşallah bu son olur.....bu arada eplas sayfasında yazılanlardan inan hiçbirşey anlamıyorum..hisseyi övüyorlar mı,sövüyorlar mı anlamıyorum...cümleler cümle degil,nokta,virgül bilmezler......Ha hepsinden kötüsü de beni tonga ya getiren de,benim adım bilmem ne , ben de uckagit olmaz diye diye övüp durmasi..cikacam orda rezil edicem kendini ama, hadi büyüklük bende kalsın diyorum...o yaş olarak benden büyük ya...neyse adam olan,kendini bilir....kal selametle ,agbim,kardeşim....

Kim bu ziraatçı arkadaş ya😅Kimse helal olsun,1 lotla %2 prim yaptırıyor,ya da eksiden kurtarıyor hergün.👏👏👏

17:08'de paraya kıyıp iki katını almış Hocam hele bi verseler tabana sen o zaman gör inşallah o ziraatçi arkadaşı..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

👏👏👏👏👏👏

ne insanlar gördüm,üstünde elbise yok;ne elbiseler gördüm içinde insan yok.

8. genel kurul ne zaman....

Sayfa 253/690 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •