Sayfa 253/917 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Pazartesi 6.30 lara kadar sarkıp tekrar bir atak yapacaktır diye düşünüyorum.
    Yatırım finans sattığının 90 binini geri aldı, yani bir cepten diğer cebe yapılıyor.
    Bunun iki anlamı var, ya mal çıkılmaya çalışıyor yada daha çok mal alınmaya.

2.  Alıntı Originally Posted by Kirve Yazıyı Oku
    Ruya bitti mi diye sorana el cevap;
    Hikayenin basinda oldugumuzu 1 ay sonra farkedeceksin.
    Ytdegildir.
    insaallah

3.  Alıntı Originally Posted by semih19 Yazıyı Oku
    insaallah
    Aynı fikirdeyim

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Hayırdır dostlar; en aktif olmamız gereken zamanda forum neden bu kadar sessiz? Bir şey mi atladım? yoksa hepten umudu mu kestik?

ytd değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Liner Yazıyı Oku
    Hayırdır dostlar; en aktif olmamız gereken zamanda forum neden bu kadar sessiz? Bir şey mi atladım? yoksa hepten umudu mu kestik?

ytd değildir.
    Yoksa bizden baska ky kalmadi mi

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Kaldi kaldi.. Ama ben ne kar ne zarari tutturdum mu aranizdan ayrilmak istiyorum artik. Cok yordu bu hisse beni. Geleceginin guzel olacagina inansam da yoruldum...

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. ben uzuncu olduğum için yaklaşık 3-4 aydır elimden geldiğince bilgi vermeye çalıştım. Özellikle 5,80 lere düştüğünde küçük yatırımcı olan arkadaşlara beklemeleri oyunlar olduğunu dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Bazı forumlarda okuyorum evet kötü niyetli insanlar var malesef düşükten alıp yüksekten sattıktan sonra tekrar hisseyi kötüleyip alttan almaya çalışan herhalde paylaşımlarımdan anlattıklarımdan beni anlayan anlamıştır. Herkese bol kazançlar diliyorum.

8. temmuz 2016 da bu hisseyi aldığımda bu hissede kimler neler yaptı neler yazdı size anlatsam buradan aya yol olur şirketin durumu belli, o yüzden sessiz sessiz gitsin nereye gidiyorsa benim için hedef 1 yıl önce de 12-14 arası idi şimdide aynı bazı arkadaşların gülümsediğini biliyorum 1 yıl öncede böyleydi şimdi de böyle acelem yok.

Sayfa 253/917 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •