Sayfa 253/1527 İlkİlk ... 1532032432512522532542552633033537531253 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by green16 Yazıyı Oku
    günaydın,tavhl 25,74 üzeri çok güzel duruyor.Bugün üzerinde kaparsa devamı gelir.Bu arada yazdıklarım grafik destekli olmayınca pek dikkate alınmıyor sanırım.sayın denizkiraz ve diğer arkadaşlar matriks ekran görüntüsünü buraya nasıl atabilirim.daha önde hiç denemedim yol gösterirseniz bende grafik paylaşırım söylediklerim havada kalmaz.
    Estağfurullah. Tapatalk indirdim ben. Oradan hisseneti seçip giriyorsunuz. Sonrasında yüklemek çok kolaylaşıyor.

Sent from my iPhone

2. Venezuela da Maduro nun durumu zor. Altin isi riske girerse burada da bazi planlar etkilenebilir

https://www.sabah.com.tr/dunya/2019/...slemek-istiyor

Alıntı Originally Posted by green16 Yazıyı Oku
    günaydın,tavhl 25,74 üzeri çok güzel duruyor.Bugün üzerinde kaparsa devamı gelir.Bu arada yazdıklarım grafik destekli olmayınca pek dikkate alınmıyor sanırım.sayın denizkiraz ve diğer arkadaşlar matriks ekran görüntüsünü buraya nasıl atabilirim.daha önde hiç denemedim yol gösterirseniz bende grafik paylaşırım söylediklerim havada kalmaz.

25,98 ilk hedefli işlem görüyor....

TAV' ın bilançosu zaten tartışılmaz....

4.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku

TAV' ın bilançosu zaten tartışılmaz....
    paylaşım için teşekkürler,ben daha sade bakıyorum,kafam karıştı.

Alıntı Originally Posted by green16 Yazıyı Oku
    paylaşım için teşekkürler,ben daha sade bakıyorum,kafam karıştı.
    Bir şey değil, bol şanslar....Bu bilançosuyla Tav kaliteli hisseler grubunda.... ...fiyat hedeflerine yürür, kırar..!!!....

8.  Alıntı Originally Posted by green16 Yazıyı Oku
    Hocam matriksdeki hisse senedi grafiginizi sag click yapip png olarak kaydet diyiniz. Sonra da resmim.net aciniz upload yapiniz ve ordaki forum bbcode olan linki alip buraya yapistiriniz. Resimli anlatacam birde

Sayfa 253/1527 İlkİlk ... 1532032432512522532542552633033537531253 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •