Sayfa 253/969 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Udo Yazıyı Oku
    Benim gözlemleyebildiğim kadarıyla 1,50'lerden yaptığı ani atak içi boş bir hareket.

Birkaç tane küçük aracı kurumun elinde oyuncak oldu hisse. Hergün yüzbinlerce lot işlem yaptılar, gün sonunda az sayıda mal kaldı ellerinde, alış-satış ortalamalarına da bakınca 1 2 kademede güzel trade ettiler. Hepsi bu. 50 Bin lot hisse almak için 500 bin lotluk hacim yarattılar. Böyle mal toplamak falan olmaz.

Yatırımcı açısından iyi yanı ne oldu; 1.55 civarı biyerlerden kapanacak hisse seneyi 1.70 üzerinde kapattı. Portföy büyüklükleri biraz arttı.

Ama sonuç olarak bu %10'luk yükselişte bir haber veya beklenti nedeniyle hisse alan birileri oldu mu? Takaslara bakıldığı kadarıyla olmadı.

Hatta yabancının az da olsa bir miktar satışı oldu.

Benim gördüklerim bunlar. İnşallah yanılıyorumdur ve son günlerdeki hareketin altı doludur.
    Bu görüşe de katılırım. İçi boş bir hareket de olsa şu işe yaradı, bir dip seviye gösterdi, sonrasında gösterdiği yerde kalmadı. Daha önce de yazmıştım, bir arkadaşıma 2 seferde 100 bin lot civarında cüzzi bir miktar aldırmam 1,57-1,60 seviyesini temizledi, ötesi zaten yıl sonu hareketi.

Bir beklenti veya haber yok, varsa da ben bilmiyorum, hiçbir işaretini de görmüyorum.

Diğer taraftan yatırımların adil ( üstüne de iskontolu) FAVÖK çarpanlarıyla değerlendirildiğini kabul ediyorsak bugünkü fiyatlarla borsada benzer potansiyeli olan çok az şirket olduğunu kavramak uzun sürmez.

2.  Alıntı Originally Posted by Udo Yazıyı Oku
    Benim gözlemleyebildiğim kadarıyla 1,50'lerden yaptığı ani atak içi boş bir hareket.

Birkaç tane küçük aracı kurumun elinde oyuncak oldu hisse. Hergün yüzbinlerce lot işlem yaptılar, gün sonunda az sayıda mal kaldı ellerinde, alış-satış ortalamalarına da bakınca 1 2 kademede güzel trade ettiler. Hepsi bu. 50 Bin lot hisse almak için 500 bin lotluk hacim yarattılar. Böyle mal toplamak falan olmaz.

Yatırımcı açısından iyi yanı ne oldu; 1.55 civarı biyerlerden kapanacak hisse seneyi 1.70 üzerinde kapattı. Portföy büyüklükleri biraz arttı.

Ama sonuç olarak bu %10'luk yükselişte bir haber veya beklenti nedeniyle hisse alan birileri oldu mu? Takaslara bakıldığı kadarıyla olmadı.

Hatta yabancının az da olsa bir miktar satışı oldu.

Benim gördüklerim bunlar. İnşallah yanılıyorumdur ve son günlerdeki hareketin altı doludur.
    Aynen öyle hocam topu ayağında dolandırıp duruyor, yapay işlem hacmi yaratıyor başka bir şey değil.

3. satışa bu kadar hevesli bu bir hisse görmedim
    bu satanlar ne zaman aldı ne karı ettide satıyorlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Burasi sessizlige kavusmadan benim bir umudum yok acikcasi.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Rahat birakin ne hali varsa gorsun.
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Yazsaniz da cizseniz de, bagirsaniz da cagirsaniz da, kufur etseniz de.. hatta kendinizi yerden yere vursaniz bile bos...
    Sinirlerinizi yipratmayin.
    Ya satin gidin ya da hic bakmayin.
    Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ama biz satmadan gitmez.
    Syg,